Erfarent hjemmeservicefirma står bag nyt hjemmeplejetilbud i Skive Kommune

Foto: Henrik Sørensen
ERHVERV:

Henrik Sørensen har siden 1995 været en del af hjemmeservicebranchen og ejer i dag virksomheden Vestsalling Hjemmeservice ApS. Fra 1. august er han også manden bag et nyt hjemmeplejetilbud i Skive Kommune, nemlig Salling Hjemmepleje.

-Jeg har længe gået med tanken om at tilbyde hjemmepleje, begynder Henrik Sørensen. For jeg synes, at det passer rigtig godt sammen med den hjemmeservice vi tilbyder på 24. år.

Henrik Sørensen fortæller videre, at han de seneste måneder har arbejdet intenst på at få Salling Hjemmepleje godkendt som leverandør af hjemmepleje i Skive Kommune.

-De økonomiske krav er skærpet væsentlig, men vi er nu godkendt – både i forhold til det faglige niveau og i forhold til det økonomiske beredskab, man som leverandør skal have.

Salling Hjemmepleje bygger på de samme grundlæggende værdier som har gjort Vestsalling Hjemmeservice til en stor succes: Kvalitet, nærhed og stabilitet. Henrik Sørensen forklarer:

-Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden, det er basis. Men stabiliteten og nærheden er også meget afgørende – ikke mindst i hjemmeplejen, så den enkelte borger oplever, at det er den samme, der kommer og at det også er en person med tid til nærhed.

Salling Hjemmepleje er godkendt til opstart den 1. august og visiterede borgere kan allerede nu indgå aftaler med virksomheden om hjemmepleje. Henrik Sørensen understreger afslutningsvist, at den enkelte borger inden da skal have en aftale med Skive Kommunes myndighedsafdeling om hjemmepleje.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk