Energioptimering - lær hvordan

ERHVERV:

Meget få virksomheder kan sige sig fri for, at energiforbruget vil kunne optimeres med besparelser og en grønnere profil til følge. Men hvordan griber man det lige an og hvor skal man starte.

For at kickstarte energioptimeringen hos Skiveegnens små- og mellemstore virksomheder (SMV’er) inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Energibyen Skive derfor sammen med Skive-virksomheden S.C. Nordic SMV’erne til morgenmøde med netop energioptimering på programmet.

Det sker tirsdag d. 20. juni 2017 klokken 07.30 - 09.30 SET, Østerbro 7, 7800 Skive.

Formålet med mødet er at fortælle virksomhederne om de økonomiske fordele, de kan opnå ved at få gennemgået den nuværende energiløsning. SET og Energibyen Skive har derfor allieret sig med direktør Mogens Birkelund fra Skive-virksomheden S.C. Nordic, der har specialiseret sig i energioptimering og samtidig kan hjælpe virksomhederne med  finansieringsløsninger.

På mødet vil Mogens Birkelund fortælle om den energioptimerings-pakke, som S.C. Nordic kan tilbyde SMV’erne S.C. Nordic hjælper den enkelte virksomhed  gennem processen fra det første besøg over en Grøn Plan, der præsenterer mulige besparelsestiltag til ansøgning om op til 50 procent tilskud fra bl.a. EU og danske midler.

Ud over præsentation af mulighederne og et indlæg fra en lokal virksomhed, der allerede har været igennem processen, er der mulighed for at få en individuel aftale med S.C. Nordic efter det officielle møde.

Tilmelding til mødet kan ske på skiveet.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk