En festlig hyldestaften for egnens erhvervsliv

25. januar 2017 afholdes Skive Business Awards i Kulturcenter Limfjord. Målet med showet er at hylde det lokale erhvervsliv – og de personer og virksomheder, der har gjort det godt i det forløbne år.
Foto: Kulturcenter Limfjord
25. januar 2017 afholdes Skive Business Awards i Kulturcenter Limfjord. Målet med showet er at hylde det lokale erhvervsliv – og de personer og virksomheder, der har gjort det godt i det forløbne år.
ERHVERV:

I slutningen af januar måned ser Skiveegnens nye store hyldestshow, Skive Business Awards, dagens lys.  Tanken med Skive Business Awards er at samle uddelingen af de mange lokale iværksætter-, virksomheds-, og medarbejderpriser ved ét stort festligt show frem for at overrække priserne med større eller mindre offentlig bevågenhed.

Lise Korsgaard fra SET (Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter), der har været initiativtager til projektet, formulerer det sådan: -Målet med Skive Business Awards er at hylde det lokale erhvervsliv og give en forståelse for – og synlig anerkendelse af - de personer og virksomheder, der har gjort det godt og dermed sætter fokus på det lokale erhvervsliv. –Og hvordan hylder man bedre erhvervslivet i hele kommunen end ved en festlig aften, hvor erhvervslivet kan mødes og skabe netværk på tværs af brancher, niveauer og virksomhedsstørrelse iblandt egnens erhvervsliv.

Tidligere har såvel Skive Kommune som SET,  STEP1, Skive Jobcenter, Skive Handel, Rotary m.fl.  hver især haft én eller flere priser, som er blevet uddelt ved interne arrangementer.  Målet er, at Skive Business Awards bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor priserne bliver uddelt ved et stort offentligt show.

Det allerførste Skive Business Awards show afholdes onsdag, den 25. januar fra kl. 17.30 til 22.00 i Kulturcenter Limfjord, hvor både de nominerede og vinderne bliver fejret. Designer Søren Vester fra Thise er konferencier og skuespiller, instruktør mm Hella Joof, der netop er bogaktuel, vil give sit bud på, hvad lykke er – og bl.a. fortælle om sin egen livsfilosofi: ”Lykke kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.  -Foredraget vil tage afsæt i begrebet lykke, fortæller Lise Korsgaard, der tilføjer: -Og med Hella Joof ved mikrofonen er der ingen tvivl om, at det vil blive et foredrag fyldt med humor, glæde, satire og andre ingredienser fra det virkelige liv.

-Vi er så privilegerede, at en lang række lokale virksomheder og foreninger bakker op om Skive Business Awards, så vi har kunnet planlægge en festlig hyldelstaften for det lokale erhvervsliv og dets dygtige medarbejdere, siger Lise Korsgaard, der sender en stor tak til Jobcenter Skive, Skive Kommune, Skive Handel, Spar Nord, Spar Nord Fonden, Skive Folkeblad, STEP1, Salling Bank, Rotary Danmark, Byg Garanti, Skive Branding & Kulturfond.

Ved showet i januar vil der blive uddelt følgende priser: Årets sociale pris, Årets mentor, Årets Butik, Årets Erhvervspris, Årets forretningsidé, Årets iværksætter og  Årets Medarbejder. For at kunne kåre vinderne ved det store hyldest- og prisuddelingsshow, kræver det naturligvis relevante og oplagte kandidater - og for de fleste prisers vedkommende, vil det være muligt at indstille kandidaterne direkte på hjemmesiden www.skivebusinessawards.dk helt indtil 1. december.

-I løbet af få uger vil vi være klart til at modtage indstillinger til de forskellige priser, fortæller Lise Korsgaard, der opfordrer egnens erhvervsliv til allerede nu at gå ind på hjemmesiden og læse om de forskellige priser og kategorier. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk