E-købmænd fra hele Danmark mødes i Skive

Foto: E-handelsdagen
ERHVERV:

Torsdag den 8. februar 2018 afholdes Ehandelsdagen for anden gang og selvom der er udvidet med 50 pladser, ser det ud til der igen bliver rift om pladserne. Over 140 e-købmænd og e-handelsinteressenter fra hele landet har nemlig allerede sikret sig en billet til konferencen, som bliver afholdt i KulturCenter Limfjord.

Ehandelsdagen er en konference for e-købmænd. En dag med tips, tricks og værktøjer til dig der har eller arbejder for en webshop. Sidste del af programmet er opdelt i spor. Derved kan man tilpasse programmet efter niveau og indhold.

Emnerne er søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, Google Adwords og cases fra nogle af landets største webshops. Ord som man nok kun kender, hvis man arbejder med e-handel.

Den sidste del af programmet er et debatpanel, hvor der debatteres emner inden for e-handel og hvor deltagerne kan spørge om vidt og bredt til nogle af Danmarks største webshops, som f.eks. Bodylab.dk, Løbeshop.dk og direktør for Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH)

Efter endt program er der et netværksarrangement og middag.
– Vi ved jo alle at 50 % af værdien for sådan en konference ligger i netværksdelen. Derfor har vi valgt at sætte masser af tid af til dette og gøre det til en del af den samlede konference, fortæller Dennis Drejer, som er én af de tre der står bag Ehandelsdagen.

Dennis Drejer er selv e-købmand med stort E. Under navnet ”Kongen af Garn” har han på få år skabt internetsuccessen, RITO.dk, som i dag beskæftiger mere end 31 ansatte og er Danmarks største garnforretning.

Under netværksdelen kan deltagerne møde forskellige e-handelsaktører som PostNord, GLS, Trustpilot, Quickpay, PartnerAds og mange andre aktører, som man typisk skal i kontakt med på den ene eller anden måde, når man driver webshop.

Den anden initiativtager til Ehandelsdagen er Søren Sieg Jensen, som er udvikler og partner i Cykelpartner.dk, som er Nordens største cykelbutik på nettet. Både Søren og Dennis har ofte været ude og holde oplæg om hvordan man vækster sin forretning på nettet, men vil nu lave en hel dag, hvor e-købmænd skal blive dygtigere til at vækste deres forretning og skabe netværk.

- Det har vi har talt om i flere år. At lave en konference med 100% fokus på netværk, købmandsskab, bundlinje og indtjening, fortæller Søren Sieg Jensen.

De to dygtige e-købmænd har slået sig sammen med Lise Korsgaard, som har erfaring med at planlægge konferencer.

- Det går stærkt med billetsalget og sponsorerne henvender sig selv. Selv fra Sverige har vi fået henvendelser om virksomheder der vil være sponsorer, så der er ingen tvivl om at vi har ramt en god niche med salg af fysiske produkter på nettet, fortæller Lise Korsgaard.

- Der er ingen tvivl om at det er Dennis og Sørens netværk, der er afgørende for at vi kan trække folk fra hele landet til Skive og med to så store webshopsucceser, som kunne ligge hvilket som helst sted i Danmark, men som begge brænder for området her, så skal en konference selvfølgelig ligge i Skive, siger Lise Korsgaard

Søren Sieg Jensen og Dennis Drejer er selv konferencier på dagen og resten af programmet kan man se på www.ehandelsdagen.dk

- Så har du en webshop, så kom og vækst din forretning, imens du får nye spændende ekøbmænd i dit netværk, slutter Søren Sieg Jensen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk