Deloitte åbner kontor i Skive

ERHVERV:

Den 1. februar 2016 åbner Deloitte nyt kontor i Skive. Dermed får de midt- og vestjyske virksomheder endnu bedre adgang til rådgivere og revisorer, der kan bidrage til at skabe vækst.

”Vi arbejder løbende for at styrke vores lokale tilstedeværelse, og det er naturligt for os at etablere os i Skive, som har et sundt erhvervsliv med et stort potentiale. Derfor er vi stolte af, at kunne åbne kontor i Skive, således at vi er tættere på vores kunder i området,” siger partner i Deloitte i Viborg Kenneth Biirsdahl.

Med åbningen af kontoret vil de midt- og vestjyske kunder have adgang til revisorer og rådgivere, der både har et indgående kendskab til lokalområdet og samtidig et internationalt udsyn.

”Mange midt- og vestjyske virksomheder vil gerne skabe vækst. Som Danmarks største revisions- og rådgivningshus har vi en unik position i forhold til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan styrke deres forretning,” siger Kenneth Biirsdahl.

Det bliver partner i Deloitte Peder Østergaard, der kommer til at stå i spidsen for det nye kontor. Han glæder sig over, at flere virksomheder allerede har meldt ud, at de skifter til Deloitte.

”Allerede inden åbningen har flere virksomheder i Skive meldt til os, at de fremover gerne vil købe revision og rådgivning af Deloitte. Det er naturligvis ekstremt glædeligt, at vi har fået en flyvende start, og vi kan blot sige, at vi glæder os til at trække i arbejdstøjet,” siger Peder Østergaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk