Dansk Byggeri og Skive Kommune samarbejder om at skrue op for erhvervsvenligheden

Foto: Skive Kommune
ERHVERV:

Skive Kommune er allerede blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner og har de sidste tre år ligget i top ti i Dansk Byggeris analyse af kommunernes erhvervsvenlighed. I år er Skive placeret som nummer fire på listen.

- Vi er superglade for, at vi igen i år er helt med i toppen af Dansk Byggeris liste. Vi går meget op i, at Skive skal være en god kommune at drive virksomhed i. Derfor skal vi heller ikke hvile på laurbærrene, men forsøge at gøre det endnu bedre. Her er det godt, at vi kan få indspark fra Dansk Byggeri om, hvor vi helt konkret kan sætte ind, siger borgmester i Skive Kommune, Peder Christian Kirkegaard.

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland er klar til at hjælpe kommunen til at blive endnu mere erhvervsvenlig.

- Der er ingen tvivl om, at Skive Kommune er god til at skabe gunstige forhold for de lokale virksomheder, men jeg er glad for, at vi sammen kan arbejde for at give erhvervsvenligheden endnu et nyk op. Forholdsvis små ændringer kan få en kommune til at springe op ad listen i Dansk Byggeris undersøgelse. Det gælder eksempelvis i forhold til langtidsledigheden, hvor Skive Kommune er i gang med en vigtig indsats og allerede har rykket sig meget. Det er vi glade for, og vi vil gerne hjælpe kommunen med at få endnu flere langtidsledige i job, hvis der er profiler, der kan passe ind i bygge- og anlægsbranchen, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

Skolemesterskaberne skal gentages
På mødet blev der også talt om skolemesterskaberne i håndværksfag, der blev afviklet under Skive-mødet i maj. Alle var enige om, at arrangementet var en stor succes. Derfor blev det aftalt at afholde skolemesterskaberne igen næste år.

Borgmester Peder Christian Kirkegaard og formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen, gav desuden hinanden håndslag på at anstrenge sig for, at alle unge, der ønsker en læreplads, skal have en.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk