Cykelpartner stempler sig som Gazelle virksomhed for fjerde gang

ERHVERV:

Endnu engang kan den lokale e-handelsvirksomhed Cykelpartner høste en Gazelle hjem til deres domicil i Jebjerg udenfor Skive.

Det er fjerde år i træk, at virksomheden modtager en Gazelle pris, og det er ret godt gået, da det kun er hver femte virksomhed, der formår at blive kåret to gange i træk; og Cykelpartner har nu sat den fjerde Gazelle på hylden. 

Fremtidig vækst og store ambitioner
Gazelle prisen blev i år uddelt til 1790 virksomheder over hele landet, hvor fælles for alle er, at de minimum har fordoblet deres omsætning over en fireårig periode.  For Cykelpartner betød det en vækst på hele 233,7%, hvilket direktør Michael Givskov er meget stolt over: ”Det er en utrolig stor anerkendelse for mig og ikke mindst mine medarbejdere, at vi modtager den fjerde Gazelle i rækken. Det betyder både noget for at fastholde vores medarbejdere, men absolut også når vi skal rekruttere nye medarbejdere”.  Hele 37% af de 1790 Gazeller udtaler, at den største udfordring er mangel på kvalificeret arbejdskraft, og dette kan Michael Givskov også nikke genkendelse til ”Men det vil ikke komme til at bremse os, vi har mange jern i ilden og stort fokus på udvikling, hvilket I også vil komme til at se meget mere til i løbet af de næste måneder”. 

E-handel har ingen grænser
Cykelpartner er placeret i udkants Danmark, men dette er ikke en barriere for den voksende virksomhed, der uanset beliggenhed sagtens kan bygge en spændende, innovativ og jobskabende forretning, for som direktøren udtaler ”Det er slet ikke nået herud endnu, at de kalder det udkants Danmark, så vi ser det ikke som en begrænsning”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk