Corona-virus får kreativiteten frem

ERHVERV:

I løbet af den sidste uges tid er Danmark næsten lukket ned. Det gælder også for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Mange aktiviteter er udskudt og fokus er på forberedelse af tiden efter udbruddet. Og det giver tid til fordybelse og kreativitet.

’Lad mig starte med at fastslå, at Corona-virussen er en alvorlig sag, og kan blive dyr for en virksomhed som vores’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Langt de fleste af vores aktiviteter indebærer fysisk kontakt med andre mennesker – og i mange tilfælde også med 10-20 personer af gangen. Derfor er langt de fleste af vores aktiviteter i marts udskudt på ubestemt tid’.  

Han forklarer videre, at virksomheden nu fokuserer på at forberede sig til tiden efter Corona-pandemien. Blandt andet får kreativiteten frit løb, når der lige nu udvikles indhold til et brætspil om forebyggelse – et brætspil, som påtænkes anvendt som indslag under virksomhedens årlige arbejdsmiljødag til oktober.    

Også Arbejdsmiljøcenter Midt-Vests YouTubekanal arbejdes der kreativt på i denne tid. Ergoterapeut og sundhedsekspert Line May Friis forklarer: ’Vi har længe haft planer om at lægge simple tips og tricks på kanalen, så vores samarbejdspartnere kan finde inspiration her. Men på grund af travlhed er det, ind til videre, blevet ved tanken’.

Hun forklarende uddybende, at der arbejdes med såvel generelle sundhedsråd som med konkrete råd omkring træning og indstilling af arbejdsredskaber.

Foruden forskellige andre forberedelser udfører Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest blandt andet psykologsamtaler og forskellige målinger, hvor det kan gennemføres uden smitterisiko.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk