Blomsterdekoratørerne fixer også dit TV

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Hos Blomsterdekoratørerne i Roslev er der på det seneste sker flere spændende nyheder. Ny blomsterleverandør og lavere priser er en af dem. En anden er, at butikken betjener naboforretningen Salling Radio, når dennes indehaver passer sit andet arbejde.

’Der er sket en del hos os indenfor de sidste halve år’, begynder Janne Krejberg, indehaver af Blomsterdekoratørerne. ’For eksempel har vi fået en ny blomsterleverandør, som betyder større udvalg og lavere priser. Og så er vi gået ind i elektronikbranchen’, fortsætter hun med et smil. 

Hun forklarer, at det er nabobutikken, de servicerer, når hendes mand ikke selv kan være tilstede på grund af det andet job han varetager 7-15 hver dag.

’Vi har flere tilfælde, hvor det passer med, at manden skal kigge på noget elektronisk udstyr, mens fruen er mere interesseret i at kigge på blomster, brugskunst eller delikatesser’, forklarer hun.

Som noget nyt har Blomsterdekoratørerne netop fået udvidet sit sortiment indenfor delikatesser, hvilket også indgår i de gavekurve butikken sælger. De nye varer findes på hylderne lige ved siden af den unikke Peter Larsen kaffe og andre specialiteter.

Er kunderne mere til de rene blomstervarer har butikken hver fredag sammensat flotte weekendbuketter, som kunderne i stigende omfang svinger forbi butikken for at handle med hjem til en glad weekend.

Baggrundsinfo
Blomsterdekoratørerne sælger alle former for buketter og dekorationer til alle lejligheder og højtider. Herudover tilbyder butikken et spændende udvalg i brugskunst. Endvidere er Blomsterdekoratørerne det eneste sted i landet, hvor kunderne kan købe ’Roslev Kaffen’ fra Peter Larsen. Desuden har butikken et større udvalg i delikatesser og specialvarer.

Udover indehaveren er der ansat en uddannet blomsterdekoratør. For Janne Krejberg har det nemlig fra starten været vigtigt med faguddannet personale, så kunderne kan få den bedst mulige service. Eksempelvis vejledning om, hvilke planter/blomster der skal stå i de forskellige rum i de 4 verdenshjørner, hvilke blomster og farver der passer ind på festborde, og hvordan man gør en kistepynt personlig.

1. november har forretningen 14 års jubilæum.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk