Blomsterdekorationer er prikken over i’et på festbordet

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I butikken hos Breum Blomster laver indehaver Jannie Pedersen og medarbejderen Gitte Jespersen spændende og anderledes blomsterbinderi til hverdag og fest. Et af deres specialer er deres kreative inspirationskilder, som giver et unikt udtryk.

’Når vi får en bestilling til en større fest, bruger vi god tid sammen med kunden, for at afklare hvilke ønsker de har. Professionel og god vejledning er en selvfølge, når man kommer her i forretningen’, begynder Jannie Pedersen, som er indehaver af Breum Blomster. Hun fortæller videre: ’Succeskriteriet for os er, at levere noget, der er personligt og samtidig unikt og som får kundens ansigt til at lyse op i et smil. Så har vi ramt rigtigt.’

For det er dét blomster kan. Smukke blomster skaber en følelse af glæde. En dygtig blomsterbinder kan sammensætte både helt enkle eller større kreationer med buketter og dekorationer, der er en fryd for øjet. Derudover sætter blomsterkunsten prikken over i’et som en essentiel del af borddækningen på et festligt pyntet bord til livets fester. 

Hos Breum Blomster bruger de i høj grad naturen som inspirationskilde. Derfor finder man ofte buketter og dekorationer i forretningen, udover de mere traditionelle og klassiske, som bruger naturens mange fine, sjove og anderledes materialer på en smuk og spændende måde.

Kreativiteten får også frit spil, når de 2 blomsterdekoratører Jannie Pedersen og Gitte Jespersen bruger genbrugsmaterialer til at skabe noget nyt ud af noget gammelt og brugt i deres kreationer. ’Vores kunder bliver overraskede over, hvordan re-design og bæredygtighed kan tænkes ind i blomsterløsningerne. Mange kan godt lide det unikke udtryk, vi skaber. Nogle bliver også inspireret til selv at prøve nogle af idéerne af derhjemme. Og det er jo dejligt, når vi kan inspirere andre kreative sjæle’, fortæller Gitte Jespersen med et smil.    

Breum Blomster er desuden en del af Interfloras internationale forhandlernetværk. Mange genkender nok Interfloras slogan: ’Sig det med blomster’. Netop blomstergaver er traditionelt en populær gave til alle festlige lejligheder og til hverdagens små og store begivenheder. Jannie Pedersen forklarer: ’Blomster kan på en smuk måde symbolisere mange forskellige budskaber, som f.eks. ’Tillykke’, ’Jeg elsker dig’, ’Jeg kondolerer’, m.m. En blomstergave går aldrig af mode.’

I forretningen i Breum har de altid et stort udvalg af færdiglavede buketter og dekorationer, men laver også små og store bestillinger efter kundens ønske. Derudover er der et stort, blandet sortiment af vin, specialiteter og chokolade, f.eks. til værtindegaven.      

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk