Bliv stærkere som leder sammen med Foldberg

ERHVERV:

Som virksomhedsleder står du i en udfordrende situation, der kan skabe stress og dårlig livskvalitet hos dig selv. Og dermed også dårligere betingelser for din virksomhed.

Skal du forhindre dette, er det nødvendigt, at du kigger ind i dig selv. Det er her, det hele starter.

Foldberg ændrer din lederrolle markant

Hvis du er indstillet på forandring, så er Foldberg lederkursus et oplagt valg, fordi vi tager udgangspunkt i dig og de muligheder, du har for at udvikle din personlige lederstil bedst muligt. Kurset gør dig til: • Et stærkere menneske med en balance og livskraft,  du ikke troede mulig• En bedre og mere nærværende sparringspartner for dine medarbejdere• En mere kompetent leder for din virksomhed eller afdeling

• En leder, der kan gøre sine medarbejdere til et vinderteam

• En mere ”menneskelig” leder, der kan se igennem tal og strategier og forstå reaktionsmønstre hos sig selv, medarbejderne og evt. chefkollegaer

• En mere intuitiv og mentalt sund leder, der er på forkant og udnytter sine potentialer maksimalt

• En leder, der kan fokusere og har solidt fat i sine kreative sider.

Resultater fra start

Lederkurset strækker sig over et år, hvor vi mødes ca. en gang om måneden. Et ”mirakelkursus” på tre raske dage får dig nemlig ikke til at ændre adfærd og personlighed.

Derfor er tiden mellem lektionerne mindst lige så vigtig. Det giver dig tid til at tage undervisningen ind, tænke over tingene og derefter grad-vist ændre ved dem. Og det er ifølge vores tidligere kursister en yderst effektiv cocktail, der for alvor får dig og dermed din omverden til at rykke sig allerede fra start.

Ring til Lise Møldrup på tlf. 30 72 20 11 allerede i dag og hør nærmere

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk