Bliv klar til fest hos salon Casmir Hair Style

Foto: TR Consult
ERHVERV:

For mange er en fest en speciel anledning, hvor man nyder at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Hos salon Casmir Hair Style i Breum kan både mænd og kvinder bestille tid til en udsøgt oplevelse af forkælelse, der fuldender festforberedelserne. 

Gennem livet fejres særlige mærkedage og store begivenheder i festligt lag med venner og familie. Der lægges mange kræfter i at planlægge den gode fest, som starter allerede ved valget af de rigtige festlokaler og senere skal indbydelserne sendes ud. Menuen vælges omhyggeligt og for mange vil en smuk bordpynt fuldende rammerne omkring festen.

Dertil kommer så tøjet. Nogle vil mene, at kvinderne går mest op i disciplinen med at udvælge tøj til den store dag. Men også mænd klæder sig traditionelt festligt på til lejligheden. Prikken over i’et er forberedelserne foran spejlet. Manden vil ofte barbere eller trimme skægget, håret sættes og mange kvinder slutter af med make-up – måske i sidste øjeblik og lettere stresset, da hun er ved at være sent på den.

Alternativet til (stressede) forberedelser hjemme ved spejlet kan være et besøg hos salon Casmir Hair Style i Breum. Frisør Dorthe Laursen har mere end 30 års erfaring i frisørfaget. Med hendes festpakker til både mænd og kvinder, bliver kunden ekstra forkælet i rolige omgivelser, når han eller hun skal være klar til fest.    

Til mændene tilbyder hun, udover klipning, en særlig oplevelse og luksusbehandling. I salonen har hun indrettet et hyggeligt område kun for herrer. Her ledes tankerne hen til de gode, gammeldags barbersaloner, som bliver fuldendt, når man tager plads i den 100 år gamle, restaurerede barberstol. Foruden en almindelig barbering, tilbyder salon Casmir Hair Style en Fest-barbering, som er inklusive en ansigts- og hovedbundsmassage og et lille glas rom.  

Kvinderne kan også vælge mellem forskellige festpakker. Salonen tilbyder smukke og holdbare håropsætninger. Efter ønske kan kunden yderligere få lavet en komplet feststyling, som inkluderer make-up. Dorthe Laursen fortæller: ’Jeg nyder at bruge min kreativitet til at skabe et flot resultat, som kunden bliver glad for. Det er vigtigt, at håret og make-up’en holder gennem hele festen og at vi vælger et look, som passer til den enkelte kunde. Vores kunder skal føle sig forkælet og gå her fra med en god oplevelse.’

Er datoen for den kommende fest allerede lagt fast, opfordrer Dorthe Laursen til, at man får lavet en aftale med salonen i god tid, mens der stadig er ledige tider.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk