BDO i Skive henter lokal revisor hjem

Foto: BDO
ERHVERV:

Det lokale rådgivnings- og revisionskontor i Skive har i starten af februar styrket sin afdeling ved at hente den lokalkendte revisor Anders Nybo Pedersen hjem til sin barndomsby.

Anders færdiggjorde tilbage i midt nullerne sin ungdomsuddannelse på det lokale handelsgymnasium og startede efterfølgende som revisorelev hos et lokalt revisionskontor. Men for ti år siden rykkede han med sin kone til Aarhus.

I 2017 flyttede Anders og familien deres bopæl tilbage til Skive, men der skulle gå yderligere tre år, inden Anders rykkede de arbejdsmæssige teltpæle op og fandt sin plads hos det lokale BDO-kontor.
”Jeg har set frem til arbejdsmæssigt at vende hjem til Skive og til at blive en del af en større og stærkere organisation som BDO. Jeg glæder mig til at fokusere mit arbejde på revisionsopgaverne og til at møde og snakke med erhvervslivet i Skive og omegn.”

Anders er uddannet cand.merc.aud. Men med opbakning fra det lokale BDO-kontor starter han på sin uddannelse som statsautoriseret revisor. En uddannelse han tager sideløbende med sit arbejde som rådgiver og revisor for kunderne i nordvest.

Tilbage til det lokale netværk og de gamle kammerater
Anders er 33 år og bor i dag i den sydlige del af Skive-by med sin kone og deres to små børn. Ved siden af jobbet som rådgivende revisor spiller han fodbold på et lokalt hold ved navn Baby Boys, som hører under Skive IK. Holdet består af mange af de samme kammerater, som Anders spillede med, inden han rykkede til Aarhus, og han nyder at tage del i sit gamle netværk igen.

”Selvom vi alle er blevet lidt ældre og står et andet sted i vores liv, så er det er bare superfedt at komme hjem til de gamle kammerater og falde ind i den gamle jargon igen.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk