Banebrydende nyt rengøringssystem testes lokalt

ERHVERV:

BP Rengøring vil i de næste måneder teste et nyt rengøringssystem, hvor der alene anvendes vand.

’Vi går i forvejen meget op i, at vores rengøringsmidler er allergitestede, miljøvenlige og certificerede’, begynder indehaver af BP Rengøring i Skive, Birgitte Pedersen. ’Men det nye system betyder, at vi snart kan begynde at gøre rent med produkter, der er endnu renere end de svanemærkede, vi anvender i dag. Faktisk skal vi kun bruge vand’, forklarer hun entusiastisk.

Baggrunden for at teste dette nye system er, at stadig flere mennesker er generet af allergier, og at disse allergier påvirker sygefraværet. Det gælder både ansatte på arbejdspladser og børn/unge i institutioner/skoler. Der er derfor både sundhed og økonomi på spil med det nye system.

Birgitte Pedersen understreger, at BP Rengøring først skal teste, om systemet lever op til firmaets egen rengøringsstandard. Derfor har hun udvalgt enkelte kunder, som systemet i første omgang skal testes. Og viser det sig, at testen både lever op til de høje forventninger om endnu mere skånsom rengøring og den høje rengøringsstandard, er planen at investere i det nye system, så det kan anvendes overfor alle firmaets kunder.

Om selve systemet kan oplyses, at det har vundet en EU Miljøpris, at det anvendes på flere sygehuse, og at det har vist sig at kunne reducere bakterier med op til 80 %. Herudover kan Birgitte Pedersen endnu ikke afsløre noget. Men hun forventer, at der i løbet af 2-3 måender kan meldes noget konkret ud, når BP Rengøring har testet systemet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk