Arbejdsmiljøcenter tilbyder kunder længere kredit

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Selvom der er ved at komme gang i det meste af Danmark igen, er der fortsat områder, hvor økonomien er presset. Derfor har Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest besluttet at tilbyde kunderne længere kredit.

’På trods af et relativt stort underskud i 2019 og en corona-påvirkning de seneste par måneder, ser vores økonomi ud til at komme godt ud på den anden side af nedlukningen’, begynder Thomas Rosenkrands, der er direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Takket være en forrygende start på 2020 kombineret med gode hjælpetiltag kommunalt og nationalt, har vi en meget fin likviditet. Derfor vil vi gerne hjælpe andre, der måske ikke er så godt stillet, som vi er’.

Han forklarer videre, at alle relevante kunder i løbet af de næste par måneder vil få muligheden for at få skubbet deres betaling til senere på året.

’Nogle af vores kunder har haft rygende travlt og er slet ikke mærket af pandemien. Jeg tænker, at de helst vil betakke sig for vores hjælp. Andre har oplevet stor nedgang i omsætningen og må derfor i en periode prioritere ekstra hårdt med, hvad man kan sætte i gang. Samtidig har corona sat ekstra fokus på arbejdsmiljø – på arbejdspladsen såvel som hjemmekontoret. Derfor vil vi gerne hjælpe vores kunder godt i gang igen og bruge vores gode likviditet til at udskyde deres betaling til senere på året, hvis de har brug for denne håndsrækning’, udtaler han afslutningsvist.

Konkret foregår kreditforlængelsen ved, at arbejdsmiljøcentret aftaler betalingsfrist med den enkelte kunde.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk