Arbejdsmiljøcenter opruster på psykologydelser

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

I forbindelse med COVID-19 forventes et øget behov for samtaler og coaching hos medarbejdere, ledere og direktører på danske arbejdspladser. Derfor opruster Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest nu med yderligere en kompetent specialist.

’Vi har et stykke tid gerne ville indgå samarbejde med Anna-Mette Thomsen fra Esbjerg’, begynder Thomas Rosenkrands, adm. direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Hun har i forvejen et godt samarbejde med vores chefpsykolog, Dorte Vilsgaard, og har desuden den samme faglige profil’.

Han forklarer videre, at Anna-Mette Thomsen er autoriseret psykolog, specialist og supervisor inden for arbejds- og organisationspsykologi, og at hun ligesom centrets to øvrige psykologer, Dorte Vilsgaard og Heidi Laursen, har kompetencer inden for blandt andet krisepsykologi.

For Anna-Mette Thomsen giver samarbejdet lejlighed til at arbejde endnu mere med opgaver inden for arbejds- og organisationspsykologien. Og i den forbindelse har hun i samarbejde Dorte Vilsgaard haft fokus på at kunne hjælpe direktører, ledere og medarbejdere, der er ramt af konsekvenserne af COVID-19.

’Vi har flere forskellige muligheder for at hjælpe ansatte, der i denne tid er ekstra udfordret. Det kan eksempelvis være ledere eller direktører, som er særligt udsatte og alene lige nu eller medarbejdere, der føler sig utrygge’, forklarer Anna-Mette Thomsen.

Hun understreger, at alle psykologopgaverne kan udføres via video, hvis det foretrækkes - også selvom der lige er blevet åbnet op for fysisk konsultation igen. For det handler om tryghed for den enkelte.

Hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er man glade for, at man nu er godt rustet til et øget pres på centrets psykologydelser i den kommende tid.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk