Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har overskud for 3. år i træk

Hanne ved Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
Hanne ved Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.        

’Finanskrisen kom stort set samtidig med, at man fjernede kravet om, at virksomheder skulle være tilknyttet en Bedriftssundhedstjeneste (BST)’, begynder bestyrelsesformand Hanne Majdecki. ’Og det ramte vores virksomhed hårdt fra 2009. Men efter nogle økonomisk vanskelige år, har vi fra 2016 oplevet fremgang’.

Hun forklarer videre, at der i løbet af de sidste tre år har været tale om et overskud på ca. 340 tusinde efter udbetaling af bonus på 20% til det fastansatte personale.

Også 2019 ser ud til at blive et fornuftigt år. Adm. direktør Thomas Rosenkrands forklarer: ’Vi har budgetteret med et fortsat overskud i 2019, og ind til videre følger vi budgettet’.

Han understreger, at Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er rigtig godt tilfredse med resultatet af årets første 4 måneder, hvor centret har skulle bruge ekstra kræfter på at rekruttere og introducere en ny konsulent. Der er derfor store forventninger til resten af 2019, hvor det nye hold er kommet godt på plads.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder centret også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk