Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ansætter lokal sundhedsekspert

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

I forbindelse med ansættelse af ny terapeut inden for det ergonomiske område, har Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest valgt at ansætte en lokal ergoterapeut, som desuden har en solid ballast inden for sundhedsfremme.        

’Vi er glade for at kunne byde Line May Friis velkommen ombord’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Ud over at hun er uddannet og erfaren inden for ergonomien, kan hun bidrage med en tung værktøjskasse, når det handler om sundhedsfremme’.

Han forklarer videre, at Line May Friis er uddannet ergoterapeut i 2006, kostvejleder og slankekonsulent i 2011 samt kandidat i folkesundhedsvidenskab i 2014.

’Ud over at Line kommer med en stærk teoretisk og praktisk baggrund, har hun desuden den ekstra fordel, at hun er lokal og kender både Thy, Mors, Salling og Skive, som er vores primære virkefelt’, uddyber Thomas Rosenkrands.

Også Line May Friis glæder sig til at begynde på et nyt kapitel i sit arbejdsliv:

’Jeg har en stor passion for både forebyggelse og sundhed. Og i mit nye job kan jeg være med til at hjælpe lokale virksomheder og institutioner med at passe godt på deres ansatte’, forklarer hun.

Line May Friis starter hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest som ny arbejdsmiljøkonsulent den 1. april 2019. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Salling-Mors. En del af centrets rådgivning består i at udbyde Arbejdsmiljøuddannelsen og andre lovpligtige kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk