App skal forhindre butiksdød i Danmark

ERHVERV:

Når danskerne leder efter varer, starter 8/10 med at lede digitalt*, men her finder danskerne typisk aldrig varer fra fysiske butikker - selvom disse ofte kan have varen på lager i nærheden. Det kan være den simple årsag til, at online-butikker ofte udråbes som fremtidens vindere. Men det vil en populær, dansk app nu ændre på. Opskriften er at samle alle Danmarks butikker i én app.

Allerede 7.300 fysiske butikker er samlet i app’en eTilbudsavis, som dog har været forbeholdt de store, danske detailkæder som fx Netto og SuperBrugsen. I dag har app’en så åbnet op for, at også selvstændige, fysiske butikker kan deltage i app’en på lige fod med de store detailkæder:

- Danmark har 23.000 fysiske butikker og startskuddet er nu givet til at samle allesammen i eTilbudsavis-app’en, foruden de 7.300, som allerede er samlet. Det skal sikre, at selvstændige butikker i hvert fald ikke lider butiksdøden, alene fordi de ikke er synlige når forbrugere leder efter varer digitalt, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Nyheden vækker begejstring hos den første selvstændige butik på eTilbudsavis:

- Der har længe manglet en app for os selvstændige, fysiske butikker, så vores butikker kan blive synlige digitalt. Vi er derfor glade for at have fået vores fysiske butik med på eTilbudsavis, da den nu fremtræder mere synligt når forbrugerne digitalt leder efter fx proteinpulver, som vi sælger i vores butik, siger Thomas Fisker Nielsen, medejer af Bodyman-butikken i Bispensgade i Aalborg.

Fysiske butikker kan tilmelde sig på https://app.etilbudsavis.dk/business/retailer

*Jf. FDIH e-handelsanalyse 2015.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk