26.000 kvadratmeter bygning klar til brug

ERHVERV:

I går var Jamohusets nye ejer TMP vært for et netværksmøde i den tidligere højtalerfabrik. Her fortalte indehaver Thomas Møller Pedersen både om TMP og om de ambitioner, virksomheden har for huset.

Der blev også tid til en rundvisning, som på en god halv time bragte gæsterne rundt i ca. 1/3 af bygningen. Undervejs fortalte Thomas Møller Pedersen en masse om huset og oplyste blandt andet, at der løber ca. 2 kilometer udsugningsanlæg i Jamohuset, hvilket fortæller en del om husets størrelse og TMP grundige gennemgang.

’Vi vidste selvfølgelig godt, at Jamohuset er en stor bygning’, begynder Thomas Møller Pedersen. ’Alligevel kan vi godt blive overrasket over alle de funktioner, rum og tekniske installationer, vi støder på, efterhånden som vi gennemgår bygningen og får den shinet op’.

Han forklarer videre, at bygningen allerede er gennemgået i detaljer, og at de rum for rum får shinet huset op, så det er 100% klar til arrangementerne i det nye år. Et af de mange rum som nu får nyt liv, er den ganske moderne og ret stor kantine, som blot skal males og pudses af, før den kan tages i anvendelse – og så skal den have indsat nye radiatorer, idet de gamle er blevet stjålet indenfor de seneste år. Kantinen skal samtidig fungere som et lille ’museum’ med udstilling af alle de fotos af huset, som TMP er stødt på under gennemgangen.  

Thomas Møller Pedersen løftede samtidig lidt af sløret for, hvad der skal ske til receptionen den 13. januar og til åben hus arrangementet den 14.-15. januar. Her vil der blandt andet være barmiljøer, underholdning og loppemarked – og så naturligvis præsentation af husets lejere, hvor den fælles ambition er, at skabe et egentligt Væksthus med masser af aktiviteter og værdifuld sparring blandt husets brugere.

Særligt for en af aftens deltagere lød disse ambitioner som sød musik: ’Vi har brug for stærke virksomhedsmiljøer, hvor nye såvel som etablerede virksomheder kan søge inspiration og netværkssamarbejde. Vi kan se, at netop øget samarbejde er noget, der virkelig skaber udvikling og vækst’, forklarer Thomas Rosenkrands, der er tovholder for Erhvervsnetværk Glyngøre, som var medvært på aftenens netværksmøde.

Baggrundsinfo om TMP:
Det hele startede med at grundlæggeren Thomas Møller Pedersen selv var en ivrig racerkører. I dag importerer virksomheden motorcykler og scootere som sælges via forhandlernet, samt diverse tilbehør, som også sælges via web. Drivkraften for TMP er fortsat den brændende entusiasme for motorcykel- og scooterverden, hvor virksomheden efterhånden har opbygget en meget solid erfaring.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk