Travl weekend venter for Team coloQuick

Team coloQuick, klar til en travl weekend på cyklen
Foto: Team coloQuick
Team coloQuick, klar til en travl weekend på cyklen
Cykling:

Der bliver nok at se til i den kommende weekend for Team coloQuick, hvor intet mindre end tre løb, alle i Randers-området, står for døren.

Fredag gælder det U23-DM i enkelstart, lørdag køres der A-løb, Nishiki Løbet og søndag kører U23-rytterne igen, når der er linjeløb på programmet.

Fredag: U23-danmarksmesterskaber i enkeltstart
Team coloQuick har to ryttere til start til enkelstarten for U23-ryttere, Mads Würtz og Aske Vorre. Begge ryttere har vist fin form i foråret, og målsætningen er at få medtaljer med hjem, fortæller sportsdirektør Ricky Enø.

”Mads Würtz er på hjemmebane i Randers, og han har set frem mod det her. Han går benhårdt efter sejren, og jeg tror på, at han kan vinde. Der er ingen tvivl om, at det bliver svært mod en stærk Søren Kragh Andersen, men vi går som sagt efter sejren. Men en podieplacering vil også være et fint resultat for os,” forklarer Ricky Enø.

Lørdag: Nishiki Løbet
Rytterne over 23 år skal også køre i weekenden, og Team coloQuick stiller talstærkt op til Nishiki Løbet i Randers, og sidste weekends succes fra Grenå-løbet skal følges op med endnu en topplacering.

”Det er et lidt specielt løb, fordi A-rytterne og B-rytterne kører sammen. Det betyder, at der ikke er nogen servicevogn, og tilfældighederne spiller derfor lidt mere ind. Vi har en del ryttere til start, så jeg forventer, at vi kan præge løbet og forhåbentlig tage endnu en A-sejr,” lyder det fra sportsdirektøren.

Søndag: U23-danmarksmesterskaberne linjeløbet
Søndag gælder det linjeløbet for U23’ere, og denne gang har Team coloQuick flere mand til start, og forventningerne er at vinde. Würtz er igen til start, og får følgeskab af Corell, Nyvang, Almindsø, Vorre og Kamp.

”Jeg har selv vundet på den her rute i 2010, så jeg kender den rimelig godt. Det er en svær rute med over 2000 højdemeter, og løbet vil blive afgjort på de to hårde bakker undervejs. Umiddelbart vil jeg mene, at vi har det stærkeste hold, og vi skal derfor være på forkant med tingene. Løbet bliver helt sikkert splittet totalt, så vi skal være klar. Vores stærkeste kort er nok Alexander Kamp, men Almindsø og Würtz er også i topform, og så tror jeg , at den passer godt til Nyvang, den her rute,” fortæller Ricky Enø.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk