To unge talenter skifter til Team coloQuick

Cykling:

Der er fuld gang i kontraktforhandlingerne på Team coloQuick-kontoret i Skive, og holdet kan nu offentliggøre yderligere to nye ryttere for næste sæson. 18-årige Maximilian Hoffmann og 20-årige Louis Bendixen bliver således en del af truppen i 2016.

Hoffmann skal næste år køre sin første sæson som senior, og han ser frem til at blive en del af Team coloQuick, hvor han håber at udvikle sig yderligere.

”Jeg valgte Team coloQuick, fordi de har vist, at de er gode til talentudvikling. For mig er det også vigtigt, at der er god stemning på holdet, og det var helt klart en af hovedårsagerne til, at jeg skrev under på kontrakten. Personligt håber jeg på en udtagelse til Post Danmark Rundt, og på sigt har jeg som mål at etablere mig på U-23 landsholdet. Jeg tror, at jeg får mulighed for at lave mine egne resultater ind i mellem, men ellers vil jeg selvfølgelig også arbejde hårdt for holdet,” fortæller Hoffmann.

Holdets anden nye rytter, Bendixen, har kørt en enkelt sæson på seniorniveau. Han har rødder i mountainbikecykling, men satser fra 2016 udelukkende på landevejen.

”Jeg har valgt at fokusere på landevejen fremadrettet. Selvom jeg har flotte resultater fra mountainbike, så er der flere muligheder for at blive professionel på landevejen, og det er det, jeg går efter. Min udfordring er distancen, men jeg bliver mere og mere stabil. Min styrke er de kuperede forårsløb, hvor jeg håber at kunne gøre en god figur. U-23 DM er et personligt mål, hvor jeg håber at være med fremme både ved linjeløbet og i enkeltstarten,” fortæller han.

Bendixen har også bemærket Team coloQuicks fokus på talentudvikling, og fremhæver arbejdet med de unge ryttere som holdets styrke.

”På Team coloQuick arbejder man målrettet med unge talenter. Denne sæson har de jo haft to ryttere på U-23 VM-holdet, og det vidner om, at det er et godt sted at komme hen for unge ryttere. Mit indtryk er, at der er et behageligt miljø omkring holdet, så jeg ser rigtig gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig som rytter.,” lyder det.

Sportsdirektør Christian Andersen glæder sig over, at få nogle talentfulde unge ryttere på holdet, og han tror, at der ligger et stort potentiale gemt i Hoffmann og Bendixen.

”Med Bendixen og Hoffmann får vi et par talenter ind på holdet, som jeg tror meget på. De har begge deres force i de kuperede løb, og det bliver spændende at se, hvad de kan drive det til. Man skal altid passe på med at lægge for meget pres på de unge ryttere. De har meget at lære, men jeg er sikker på, at de har potentialet til at være med,” fortæller han.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk