Team coloQuick leverede en skuffende indsats i Post Cuppen

Cykling:

Team coloQuick meddeler: Fjerde afdeling af Post Cuppen blev i går afviklet i Sønderborg og her sov Team coloQuick gevaldigt i timen. Sportsdirektør Ricky Enø er dagen derpå, stadig en frustreret mand :

”I går var en skidt dag, eller for at sige det lige nu: Det var pivringe kørt og jeg har lidt svært ved at slippe det. Vi kommer egentligt planmæssigt fra start og får Christian Moberg ud i dagens udbrud. De er på et tidspunkt oppe på at have seks minutter og 30 sekunder, men så går Team Trefor-Blue Water frem og feltet bliver spredt. De får syv mand med, mens Riwal sidder med tre og allerede der er vi gevaldigt på bagkant. Vi sidder simpelthen for spredt og drengene sover, da der bliver lukket op fra de andre hold. Det betyder, at vi kun har Rolf (Broge, red.) med i finalen, selvom Moberg også forsøger sig fra udbruddet. Rolf gør egentligt det rigtige, men må nøjes med en ottendeplads. Ham og Moberg kører flot, men ellers var der ikke meget at skrive hjem om.” fortalte en irriteret sportsdirektør.

Efter at have kørt en indtil videre rigtig flot sæson, der kulminerede i Post Danmark Rundt, har de sidste par uger været noget af et mareridt for Team coloQuick. I Czech Cycling Tour måtte alle med undtagelse af én give op, gadeløbet i hjembyen Skive gik heller ikke efter planen og senest gik det så altså galt i Post Cuppen. Men hvad er der så galt? Ricky Enø har et par forklaringer:

"Alle hold har down-perioder og nu har vi så nok desværre ramt vores. I Tjekkiet måtte mange af vores ryttere give fortabt, fordi det simpelthen var for varmt. Flere af dem havde i forvejen ikke kørt Post Danmark Rundt og derfor mangler de den løbsfart der skal til. Derudover mangler vi selvfølgelig vores to spydspidser (Alexander Kamp og Mads Würtz Schmidt, der er med U23-landsholdet, red.) og de ryttere, der nu i en lang periode har været hjælperyttere, skal lige finde sig selv i rollen som kaptajner. Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning, for i går var det ikke godt nok og jeg er ikke tilfreds. Og det er jeg overbevist om, at rytterne også har forstået. Vi får heldigvis en ny chance på onsdag, hvor vi skal til Druivenkoers - Overijse, der er et rigtig stærkt 1.1-løb i Belgien." sluttede Enø af.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk