Team coloQuick klar til 2016

Cykling:

I forbindelse med holdets seneste træningssamling, har Team coloQuick haft besøg af Velofit, der er specialister i de meget populære bikefits.

Team coloQuick havde i weekenden besøg af Velofit, der har sørget for, at holdet nu er helt klar til 2016-sæsonen.

Kort fortalt går et bikefit ud på at finde rytterens helt optimale position på cyklen og indebærer alt fra at finde den korrekte sadel, til millimeterpræcis indstilling af klamperne under skoen. Flere af holdets ryttere blev en efter en undersøgt og hjulpet af de to bikefittere, så de nye cykler nu passer helt perfekt. En af holdets mest rutinerede kræfter var meget tilfreds med udfaldet:

”For mig handlede det primært om min knæskade, som jeg havde for et par år siden. Får jeg en seneskade som den igen, er min sæson smadret, så der var der primær fokus. Mine klamper blev flyttet og jeg har fået lagt en lille kile i begge mine sko, så jeg ikke ligger for meget tryk på indersiden af knæet. Men jeg fik også en anden sadel, der passer bedre til mig, for det er altså træls at have ondt i den region", fortæller en jokende Jesper Odgaard efter sit bikefit.

Velofit har base i Aarhus og drives af Thomas Bundgaard, der har fittet et hav af cykelryttere på alle niveau. Efter besøget var Thomas godt tilfreds med forløbet:

"Vi er glade og stolte af at kunne være en del af Team coloQuicks forberedelser til 2016-sæonen. Flere af holdets ryttere har allerede været forbi os tidligere, men vi har nu indgået en permanent aftale om bikefitting af holdets ryttere. En del af rytterne er blevet fittet i dag og resten kommer forbi Aarhus, hvor vi også får gjort dem helt klar til sæsonen."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk