Team coloQuick har forlænget med to kendte ansigter

Cykling:

Team coloQuick begynder så småt at tage form frem mod 2016. Holdet har i dag forlænget med to kendte ansigter. Aske Vorre og Christian Nyvang tager begge endnu et år på Team coloQuick.

Vorre ser frem til endnu en sæson på coloQuick, hvor han føler sig godt tilpas.

”Jeg er blevet ved Team coloQuick da jeg havde det rigtig godt med mine holdkammerater, så det var et ret oplagt valg. Jeg vil gerne fortsat være en del af det vi fik startet i år. Lige nu er det svært helt præcist at vide, hvad min rolle bliver, da holdets sammensætning endnu ikke er helt på plads. Men det er jo altid sjovt at vinde" lyder det fra Aske Vorre.

Christian Nyvang håber på, at han kan øge sit niveau yderligere, og han ser frem til at få lidt flere muligheder for at køre sin egen chance i næste sæson.

”Først og fremmest er jeg glad for at have forlænget min kontrakt med Team coloQuick, fordi jeg føler mig værdsat på holdet. Holdet giver mig optimale betingelser for at udvikle mig, og jeg er taknemmelig for den støtte og tillid, jeg er blevet vist. I samarbejde med min træner vil jeg bygge videre på den store udvikling, jeg har gennemgået. Jeg regner med, at jeg får flere løb, hvor jeg får en mere fri rolle næste år. Det skulle gerne resultere i flere løb hvor jeg er med helt fremme, da jeg ved at mit niveau er til dette. Ligeledes håber jeg på at køre et godt resultat hjem til mit sidste U23 DM” lyder det fra den forventningsfulde unge rytter.

Sportsdirektør Christian Andersen er meget tilfreds med de to forlængelser, og han ser frem til at arbejde med  dem begge.

”Det glæder mig, at vi har forlænget med to af de stabile kræfter fra sidste sæson. Aske Vorre er en god all-rounder, der er stærkest i klassikerterræn. Han har en rigtig god spurt, og den skal vi se, om vi ikke kan få i spil. Jeg tror, at han kan tilføje endnu et lag til sin kapacitet i næste sæson. Det samme gælder faktisk for Christian Nyvang. Hans udvikling var enorm i 2015, og han er meget ambitiøs og seriøs omkring det hele. Det skal han sådan set bare bygge videre på, og så tror jeg, at han også i næste sæson bliver en vigtig mand for os” fortæller Christian Andersen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk