Svensk stortalent til Team coloQuick

Cykling:

Team coloQuick er så småt ved at have holdet til 2016 på plads. En af de sidste brikker i puslespillet er svenske Hampus Anderberg, der kommer til Team coloQuick efter en sæson på Team Blitz-Merida.

Hampus Anderberg er et af Sveriges største talenter, og han har trods sine kun 19 år allerede kørt flotte resultater hjem i sin første sæson som seniorrytter. Hos Team coloQuick håber man, at Anderberg kan følge op på sin flotte sæson, og bygge endnu et niveau på det allerede store talent.

”Anderberg er en spændende type, der kan lidt af hvert. Han er en stærk afslutter, men også en god temporytter. Han er blandt andet blevet svensk U-23 mester i enkeltstart, og han blev nummer fire ved Fyen Rundt i år. At blande sig helt fremme i finalen i et løb som Fyen Rundt er en flot præstation af så ung en rytter. Vi håber at se mere af det næste år, og som med alle andre unge ryttere, så skal vi støtte ham, og se om vi kan få løftet ham endnu et niveau,” fortæller sportsdirektør Christian Andersen.

Personligt ser Anderberg frem til at køre på et dansk hold, og han ser skiftet til Team coloQuick som et niveau op af karrierestigen.

”Team coloQuick virker som et ambitiøst og professionelt hold. Holdet stoler på mig, og jeg føler, at det er et skridt i den rigtige retning mod mit mål, som er at blive professionel. Jeg skal selvfølgelig bidrage til holdets succes og lære af de mere erfarne ryttere, men jeg har også et personligt mål om at lave resultater. De sidste par år har jeg arbejdet hårdt på min enkeltstart, og det er en disciplin, jeg føler mig stærk i,” lyder det fra den 19-årige svensker.

Hampus Anderberg bliver 10. rytter på Team coloQuick i 2016, og der er kun to pladser tilbage på holdet. De sidste to ryttere offentliggøres sidst i denne uge.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk