Stor dag for coloQuick

Cykling:

I dag skinnede solen på Torvet i Skive, og ikke mindst på Team coloQuick.

Det hele gik op i en højere enhed for holdet under dagens cykelløb. Drengene fulgte taktikken til punkt og prikke. "Vi havde aftalt, at vi skulle gøre løbet så hårdt som muligt. Vi ville forsøge at gøre løbet hårdt, og forhåbentlig undgå en massespurt.
Holdet arbejdede rigtig flot sammen hele løbet igennem og hver mand ofrede sig for hinanden. Det var en kæmpe fornøjelse at være vidne til" siger sportsdirektør Ricky Enø"
Ved løbet afslutning, viser vi vores styrke, både individuelt og som hold.
Så da Alexander Kamp får slået det sidste og afgørende hul, og kun har en enkelt mand med, øjner vi muligheden for, at vi kan løbe med sejren idag. "Alexander var ekstrem opsat og fokuseret idag. Han er en fantastisk afslutter, og når han først kommer ind på de sidste meter, er han næsten umulig at slå", fortæller Enø.

En stor tak til alle bag holdet, til publikum, og til alle de mange frivillige hjælpere for den kæmpe opbakning holdet fik i dag på hjemmebane. Det var et flot og gennemført arrangement på Torvet, og derfor er vi glade for, at kvittere med en sejr" slutter Enø.

Se top 20 listen over resultater fra RentLiv Løbet - Skive 2015 her.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk