Skive-hold nær ved Post Danmark Rundt

Med sejren i GP Horsens i lørdags rykker Team coloQuick nærmere årets mål - nemlig deltagelse i Post Danmark Rundt
Foto: Team coloQuick
Med sejren i GP Horsens i lørdags rykker Team coloQuick nærmere årets mål - nemlig deltagelse i Post Danmark Rundt
Cykling:

Med sejren i GP Horsens i lørdags rykker Team coloQuick nærmere årets mål - nemlig deltagelse i Post Danmark Rundt, skriver TV Midtvest.

Alexander Kamps sejr i lørdagens Grand Prix i Horsens rykker Skive-holdet Team coloQuick for alvor tæt på at nå det mål, som andre danske hold har haft svært ved.

Udtagelsen sker efter DM, som først er om 14 dage. Holdet har efterhånden skrabet så mange point sammen, at det bliver svært at se, at man kan komme udenom det, udtaler Per Baadsgaard fra Team coloQuick til TV-Midtvest. Team coloQuick kører Fyn Rundt på søndag.

Lykkes det at komme til Post Danmark Rundt, er det en triumf af de helt store for holdet, som i dag har fået ny sponsor og har base i Skive. Holdet hed tidligere Team Designa Køkken Knudsgaard.

Per Baadsgaard tilføjer, at det er kæmpestort, dels fordi det er første år i det nye regi under navnet Team coloQuick. Holdet har taget et skridt op ved at begynde at vinde cykelløb, og det er bare fantastisk, hvis holdet kommer med i Post Danmark Rundt allerede i år.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk