Rent Liv løbet i Skive 2019

Cykling:

Søndag d. 5 maj afholder Team coloQuick-CULT Rent Liv Løbet i Salling, Nordfjends og Skive.

Søndag d. 5 maj starter Rent Liv Løbet, for 7. gang, kl. 12:00 fra Posthustorvet i Skive. Løbet er en del af Europatouren.

Herfra køres til Furvej, hvor den egentlige start går kl. 12:15.

Turen går rundt i Salling og og Nordfjends, se rute,  inden rytterne ender i Skive by.

Vejene i Salling og Nordfjends vil være midlertidigt afspærret, men afspærring fjernes så snart rytterne er forbi.

Herefter går turen ad Reberbanen, Møllegade, Holstebrovej, Ballingvej, Bakkedraget, Vindevej, Norgaardsvej, Jyllandsgade, Havnevej, Ågade, Østertorv, Tværgade med start og mål ved Posthustorvet. Se rute

Ruten køres flere gange.

Vejene i Skive by vil være spærret i perioden 15:00-17:00

Stærkt internationalt felt til RENT LIV Løbet Skive
Arrangørerne af RENT LIV Løbet har offentliggjort feltet til årets udgave af løbet, og der er tale om et meget stærkt felt med danske pro-continentale Riwal Readynez Cycling Team og lokale Team ColoQuick i spidsen.
Løbet får dermed deltagelse af 1 Pro-Continental team, 10 Continentale teams og 18 nationale club teams

Alle de danske teams vil være til start og dermed vil hele den hjemlige elite være at finde på startlisten. Især nordmændene er også vilde med løbet og feltet tæller derfor ikke mindre end 13 norske teams, der også er suppleret med teams fra Sverige, Tyskland, Holland og Polen.

”Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger til RENT LIV Løbet Skive i år, så vi har været inde i en stor udvælgelsesproces”, fortæller en af løbsarrangørerne, Mogens Kristensen, og fortsætter: ”Som sædvanligt har vi dog primært prioriteret de skandinaviske teams suppleret med nogle meget stærke teams fra Holland, Tyskland og Polen. Der er ingen tvivl om, at vi i år præsenterer det absolut stærkeste felt i løbets historie. Vi er glade for, at Riwal Readynez fortsat prioriterer vores løb, nu hvor de har mulighed for at køre løb på allerhøjeste niveau, em de vil blive udfordret ikke mindst af hjemmebaneholdet fra Team ColoQuick”.

Team ColoQuick har i de foregående udgaver markeret sig stærkt, så der er ingen tvivl om, at holdet går efter endnu en sejr.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk