Rent Liv Løbet i Skive 2018

Cykling:

Søndag den 29. april 2018 afvikles for 5. gang cykelløbet Rent Liv Løbet i Skive.

RENT LIV Løbet er blandt Danmarks største endags cykelløb på Europatouren, med deltagelse af 29 teams a 6 ryttere fra hele Europa. Alle de danske teams er naturligvis til start med lokale coloQuick i spidsen, der i år råder over en lang række topryttere og talenter som Jonas Vinge Rasmussen og Emil Vinjebo.

Streaming fra løbet
For de interesserede, som ikke kan komme omkring Posthustorvet i Skive, eller følge løbet ude på ruten, så er muligheden at streame løbet på www.feltet.dk. Hele løbet vises fra starten klokken 12.

Storskærm i målområdet
Løbet har fået en tradition for at finde sin afslutning på bakken ved Posthustorvet i Skive.

De sidste år har der været mange mennesker på Posthustorvet hele dagen, og derfor er der igen besluttet at blive opstillet en storskærm, hvor interesserede kan følge hele løbet fra start til slut. Der er gratis adgang.

Afspærringer
Reberbanen, Møllegade, Holstebrovej, Ballingvej, Bakkedraget, Vindevej, Norgaardsvej, Jyllandsgade, Havnevej, Ågade, Østertorv, Tværgade med start og mål ved Posthustorvet vil være midlertidig spærret søndag den 29. april fra kl. 15:45 til kl. 17:00. Der vil være skiltet omkørsel i området. 

 

Der køres en rute i Salling, hvor der vil være rullende afspærring (vejen åbnes når cyklisterne har passeret) i forbindelse med afvikling af UCI cykelløb - RENT LIV Løbet som afholdes af Team coloQuick-CULT.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk