RENT Liv cykelløbet 2017 vises direkte i dansk og norsk tv

Cykling:

Søndag den 30. april afvikles 5. udgave af det professionelle cykelløb RENT LIV Løbet - Skive.

”Hvert år er det et mål for os, at gøre hele arrangementet større og bedre, og det ser ud til at lykkes for os igen i år”, fortæller Per Baadsgaard, der er blandt arrangørerne.

RENT LIV Løbet er blandt Danmarks største endags cykelløb på Europatouren, med deltagelse af 33 teams a 6 ryttere fra hele Europa. Alle de danske teams er naturligvis til start med lokale coloQuick – CULT i spidsen, der i år råder over en lang række topryttere bla. den tidligere professionelle, Martin Mortensen.

Bjarne Riis’ nye mandskab, Team Veloconcept, er også med i feltet. På dette mandskab finder man den danske mester og tidligere vinder af løbet, Alexander Kamp, Rasmus Guldhammer og Bjarnes egen søn, Thomas Nybo Riis.

Blandt de andre danske teams finder man navne som Chris Anker Sørensen fra Riwal Platform og Rasmus Quaade fra Giant Castelli.

Derudover kommer der ikke mindre end 21 teams fra hele Europa.

Live TV fra løbet
Som en ekstra bonus er det også lykkedes for arrangørerne at indgå en TV-aftale, så der vil blive vist direkte TV fra RENT LIV Løbet. Det sker i et samarbejde med TV MidtVest, der vil påbegynde den direkte sending fra kl. 15.00. Udsendelsen vil dog starte kl. 14.30, hvor man vil samle op på udviklingen i løbet, der startede allerede kl. 12.00. Løbet vil blive kommenteret af rutinerede Kaj Hartmeyer, der som medkommentator har den tidligere banelandsholdrytter, Christian Ranneries.

Det vil også være muligt at få reaktioner undervejs i løbet, da der vil være placeret et kamera i en af sportsdirektør bilerne.

Men det er ikke kun de danske seere, der vil kunne følge løbet. Der er indgået et samarbejde med Norges TV2, der vil sende løbet på en af deres kanaler. I Norge er interessen for cykelsport på det nærmeste eksploderet efter en lang række flotte resultater. Norge er for øvrigt også vært for verdensmesterskaberne senere på året.

”Det er et kæmpe skridt for dansk cykelsport og os som arrangører, at man nu kan se RENT LIV Løbet live. Hidtil har det kun været PostNord Danmark Rundt, man har kunnet følge på TV. Vi er naturligvis særdeles glade for at vi nu kan komme ud til hele Danmarks befolkning og vise felter med næsten 200 ryttere og en karavane med op mod 50 følgebiler i form af sportsdirektørbiler, kommissærbiler m.m. Dertil kommer politiets motorcykler og de mange racemarshalls, som er en vigtig del af arrangementet. Der er ikke tvivl om, at dette tiltag vil blive fulgt med den største interesse”, siger løbsdirektør Mogens Kristensen.

Storskærm i målområdet
Løbet har efterhånden fået en tradition for at finde sin afslutning på bakken ved Posthustorvet i Skive.

”De seneste år har der været mange mennesker i målområdet hele dagen. Det håber vi sker igen i år. Derfor har vi igen valgt at opstille  storskærm, så alle interesserede kan følge hele løbet – fra start til slut – på Posthustorvet – og som altid er der gratis adgang,” fortæller en glad Per Baadsgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk