OL-SØLVVINDER TIL COLOQUICK-CULT

Cykling:

coloQuick-CULT har skrevet kontrakt med rutinerede Gustav Erik Larsson. Svenskeren har en fortid på hold som Team Saxo Bank, CULT Energy Pro Cycling, IAM Cycling, og er især kendt for sine evner i kampen mod uret.

Larsson har således vundet både OL- og VM-sølv i enkeltstart, ligesom han også er mangedobbelt svensk mester i disciplinen. Ud over de store resultater i nationaldragten, har Gustav Erik Larsson også vundet etaper i så store løb som Giro d'Italia og Paris-Nice, hvor han i sidstnævnte blandt andet besejrede Tour-vinderen Bradley Wiggins i kampen på tid. Det er kort sagt en rutineret og meget stærk svensker, coloQuick-CULT har fået ombord, og det glæder selvfølgelig sportsdirektør Christian Andersen:

"Det er med stor glæde, at vi kan melde ud, at Gustav Erik Larsson har skrevet kontrakt med os. Han er en stor kapacitet og en rytter af hans kaliber er altid lidt af et scoop for os. Når man vinder sølvmedaljer til både OL og VM i enkeltstart, så hører man til på den øverste hylde, og derudover bringer han selvfølgelig en enorm rutine, som jeg er sikker på resten af holdet kommer til at nyde godt af. Vi glæder os rigtig meget til at se ham i aktion på coloQuick-CULT", slutter Andersen af.

coloQuick-CULT er i øjeblikket på træningslejr i Calpe i Spanien, og Gustav Erik Larsson forventes at støde til truppen i aften.

Gustav Erik Larsson udtaler i forbindelse med kontraktunderskrivelsen:

"Jeg er virkelig glad for at det er lykkedes at få en aftale på plads med coloQuick-CULT. Det er OL år i år, så der er naturligvis en enkeltstart i Rio der lokker. Jeg vil vise både mig selv og omverdenen, at jeg fortsat har det skal til for at begå mig på højeste niveau. Jeg håber jeg kan bidrage, både på landevejen og med min store erfaring fra min professionelle karriere. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og blive en del af coloQuick-CULT."

Også hos CULT er der glæde over aftalen. CEO Henrik Overgaard udtaler:

"Vi er super glade for at det er lykkedes os at få alle brikkerne på plads, så Gustav kunne komme med os på coloQuick-CULT. Vi har jo kendt Gustav nogen tid. og vi føler, han på mange måder kan være rollemodel for rytterne på coloQuick-CULT. Hvis vi samtidig kan hjælpe Gustav til en OL udtagelse, vil det jo bare være prikken over i'et."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk