Ny rytter til coloQuick-CULT

Foto: Team coloQuick-CULT
Cykling:

Et forår med skader og sygdom får coloQuick-CULT til at se sig om i verden efter forstærkninger og her er valget faldet på den stærke nordmand Frederik Wilmann.

Frederik Wilmann er søn af Jostein Wilman der brillerede i 70erne og 80erne i diverse store løb. Jostein er den hidtid bedst placeret nordmand i Tour de France. Frederik er en rytter med en kæmpe motor, og han har bl.a. diverse rekorder på bjergene på Mallorca. 

coloQuick-CULT kan offentliggøre, at Frederik Wilmann skal køre for holdet i resten af 2016. Den 30-årige rytter, der i sidste sæson var ude med sygdom er tilbage på højt niveau og har store forventninger til samarbejdet, og glæder sig til at komme i gang på holdet. Den 30-årige Frederik Wilmann betegner selv at det er nu det gælder for alvor. Derfor er det en glad og målrettet rytter, der har skrevet kontrakt med coloQuick-CULT for 2016.  

”coloQuick-CULT er netop den ramme, hvor jeg kan komme tilbage på sporet, og hvor jeg kan være med til at løfte holdet mod vores fælles mål. Det set-up som coloQuick-CULT har, og de høje ambitioner, flugter præcis med mine forventninger til 2016”, siger Frederik Wilmann, som fortsætter – coloQuick-CULT har høje mål, præcis som jeg selv. Jeg mener, at vi skal være et af de toneangivende teams i danske og udenlandske løb.. 

Fremtiden er rimelig enkel. Jeg tænker kun 2016, for det er nu det gælder, så mit fokus er på at løfte mit team. Jeg glæder mig, og jeg tror, vi er et godt match, siger den nyslåede coloQuick-CULT-rytter. 

Aftalen med Frederik Wilmann vækker da også stor glæde hos sportsdirektør, Christian Andersen.  

”- Vi er yderst tilfredse med, at det endnu engang er lykkes at hente en yderst kompetent rytter til vores team. Vi ser Frederik Wilmann som en rigtig dygtig cykelrytter, der forsat har store ambitioner. Vi glæder os til samarbejdet og tror på at Frederik og coloQuick-CULT går en rigtig spændende fremtid i møde”, udtaler Christian Andersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk