Jesper Odgaard forlænger med Team coloQuick.

Cykling:

Den lokale supermand, Jesper Odgaard Nielsen, har forlænget sin kontrakt med Team coloQuick, og er dermed også en del af holdet i 2016. Odgaard har vist sig som en af holdets allerstærkeste ryttere i den forgangne sæson, og med hans rutine er han en vigtig brik på holdet.

”Jesper Odgaard er en stærk og stabil rytter, og et godt forbillede for de andre ryttere. Han er en af holdets mest rutinerede, og han udvikler sig hele tiden både som rytter og som ledertype. Jeg har tidligere arbejdet med Odgaard, og jeg glæder mig meget til at arbejde med ham igen, og jeg tror på, at vi kan få tilføjet endnu et lag til hans gode kvaliteter” fortæller sportsdirektør Christian Andersen

For Jesper Odgaard var det ikke noget svært valg at fortsætte på Team coloQuick, og han ser frem til igen at være med i toppen af dansk cykling.

”Jeg har valgt at forlænge med Team coloQuick, fordi jeg har meget stor tiltro til organisationen bag holdet, og jeg synes i det hele taget, at det er et spændende projekt. Personligt forventer jeg at ramme et niveau, hvor jeg kan vinde cykelløb. Mit primære fokus bliver Post Cuppen og de danske UCI-løb. Jeg har tidligere vundet danske A-løb, men mangler en Post Cup og et UCI-løb. Jeg er meget motiveret og glæder mig til at være en del af et meget stærkt team i 2016” fortæller han.

Team coloQuick-truppen begynder så småt at tage form, og holdet forventer at offentliggøre yderligere tilføjelser til truppen i denne uge.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk