Hård debut for Team coloQuick til Post Danmark rundt

Cykling:

Det blev en hård debut for Team coloQuick, der desværre ikke formåede at blande sig helt i toppen på dagens etape af Post Danmark Rundt.

1. etape blev en hektisk og meget hurtig dag, hvor feltet endte med at køre de 180 kilometer fra Struer til Holstebro med 47 km/t i snit. Etapen udviklede sig ikke helt som forventet, da feltet efter godt 30 kilometer knækkede og der derfor blev kørt et hidsigt forfølgelsesløb. Vinden kom som ventet ikke til at spille en rolle, men de regnvåde veje fik deres at sige og Mads Würtz Schmidt var blandt andet nede, men slap med lette knubs. Selvsamme Würtz blev coloQuicks bedste mand på en 28. plads, da han kom i mål med hovedfeltet, hvor Alexander Kamp og Jesper Odgaard også sad. Trioen er nu 49 sekunder efter etapevinder Lars Boom (Astana).

Sportsdirektør Ricky Enø var efter dagens etape ikke tilfreds:

”Det hele startede egentligt planmæssigt, da vi fik Rolf Broge med i udbruddet. Han napper fire point i første bakkespurt, men efterfølgende bliver gruppen kørt ind. Etapen var hårdt kørt og Würtz er uheldig med et par punkteringer i finalen, der betyder at halvdelen af holdet må hjælpe ham frem igen. Derfor er det svært at tage ansvar i finalen, men jeg synes alligevel vi kan være skuffede over dagens resultat. Vi har ambitioner om mere end en 28. plads.” lyder det.

I morgen venter endnu en etape, hvor feltet skal fra Ringkøbing til Aarhus. Etapen strækker sig over 235 kilometer og er den længste i nyere tid. Der kommer nye muligheder for Team coloQuick og holdet har ikke opgivet at få Mads Würtz i top 10, selvom fokus nu i endnu højere grad er på at lave gode etaperesultater. 

”I morgen er en ny chance. Vi skal holde os fremme, især når feltet rammer det kuperede terræn omkring Pinds Mølle og Solbjerg. Vejene er smalle og er vi ikke opmærksomme, risikerer vi at tabe tid igen. De 235 kilometer kan blive en udfordring og det kan få indflydelse på hvordan finalen bliver kørt. Jeg kunne f.eks. nemt forestille mig, at der kører 40-50 mand inden vi rammer omgangene i Aarhus. Sker det, skal vi selvfølgelig have folk med.” fortæller Ricky Enø.

2. etape skydes i gang klokken 11.10 i Ringkøbing og feltet rammer omgangene i Aarhus 16.20. Der er mål på Strandvejen, hvor vinderen forventes at krydse målstregen kl. 16.45.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk