Gye og Herforth får de to sidste pladser på Team coloQuick

Dennis Herforth
Foto: Team coloQuick
Dennis Herforth
Cykling:

Der har været travlt på coloQuick-kontoret i de seneste uger, og nu er holdet endelig helt på plads frem mod den nye sæson. Jacob Gye Madsen og Dennis Herforth har forlænget deres kontrakter, og dermed har Team coloQuick igen 12 ryttere på kontrakt for 2016.

Begge ryttere ser frem mod næste sæson, og håber på endnu en succesfuld sæson for Skive-mandskabet.

”Jeg er superglad for at køre på holdet. Vi har haft det rigtig fedt i 2015. Der har været et fantastisk kammeratskab, og det håber jeg, at vi kan fortsætte, og jeg tror på, at holdet igen får masser af succes. Det bliver spændende med de nye ansigter, både ryttere og sportsdirektører, og det virker alt i alt, som et rigtig godt hold igen i 2016,” fortæller Gye.

"I 2015, som jo var det første år, klarede vi det mildt sagt rigtigt godt, men jeg tror på vi kan fortsætte samme stime. Vi har i hvert fald lovende talenter igen i år og jeg vil gøre mit for at vi altid kæmper om sejren. Jeg håber, jeg kan bygge mere på henover vinteren, så jeg får lidt flere finaler og kan køre om sejren i Post Cuppen og de hjemlige A-løb. Men jeg glæder mig især til at arbejde med de unge og sørge for de kører om UCI-sejre," lyder det fra Herforth.

Sportsdirektør Christian Andersen er meget tilfreds med de to forlængelser, og ser frem til at arbejde med de to rutinerede ryttere.

"Gye og Herforth er gode holdryttere, der altid er klar til at gå forrest. Vi ved, at de arbejder hårdt for holdet, og med deres rutine får de en vigtig rolle på holdet i forhold til at guide de unge ryttere. Alt i alt er jeg meget tilfreds med den trup, vi har fået sammensat. Vi kan begå os i mange forskellige typer løb, og vi har en god blanding af unge talentfulde ryttere og mere rutinerede kræfter,” fortæller han.

Team coloQuicks trup for 2016:

Rune Almindsø, Alex Rasmussen, Kristian Haugaard, Louis Bendixen, Maximilian Hoffmann, Jimmi Sørensen, Jesper Odgaard, Christian Nyvang, Aske Vorre, Jacob Gye, Dennis Herforth og Hampus Anderberg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk