GODKENDT WEEKEND FOR TEAM COLOQUICK

Foto: Team coloQuick
Cykling:

Team coloQuick deltog i den forgangne weekend i hele tre cykelløb, hvor det blev til sejr U23-enkeltstarten, sejr i Nishiki Løbet (A-løb) og en fjerde og femte plads i søndagens U23-linjeløb. Sportsdirektør Ricky Enø godkender weekendens indsats, hvor især de to første dage kastede gode resultater af sig.

”Først og fremmest kører Würtz en flot sejr hjem i fredagens enkeltstart. Det var superflot af ham. Lørdag viste nogle af vores andre ryttere flaget, hvor Broge blev nummer et og Moberg nummer to i Nishiki Løbet. Godt kørt at begge ryttere, og det viser, at alle på holdet kan levere varen.”

I søndagens linjeløb havde Ricky Enø og resten af Team coloQuick sat næsen op efter medaljer, men var lige ved og næsten for coloQuick-rytterne, hvor Kamp blev nummer 4 og Vorre nummer 5.

”Vi forsøgte at være på forkant med situationen, og derfor sendte vi Kamp og Vorre i udbrud tidligt i løbet. Udbruddet holder faktisk til mål, men får Søren Kragh op bagfra, hvilket skabte en undertalssituation for os. Vorre ofrede sig for Kamp, men Trefor-rytterne skiftedes til at rykke, så det var svært at kontrollere for os. Man må bare sige, at det er flot kørt af Trefor. Jeg hæfter mig dog ved, at vi sidder i finalen, og rytterne arbejder godt sammen. Derfor synes jeg også, at det alt i alt var et fint DM, hvor vi blandt andet holder Riwal og Almeborg bag os. Nu ser vi frem mod weekendens UCI-løb, hvor vi igen vil gå efter sejren,” fortæller Ricky Enø

Lørdag køres UCI-løb i Horsens, mens der søndag køres UCI-løb på Fyn.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk