Team coloQuicks Kamp. Fik flot 3. plads på kongeetapen af Post Danmark Rundt

Cykling:

Fantastisk indsats af Team coloQuicks Kong Kamp. 3. plads på kongeetapen af Post Danmark Rundt og indehaver af løbets ungdomstrøje.

Tidligere i dag blev der kørt kongeetape i Post Danmark Rundt. Etapen blev kørt i og omkring Vejle, og det kuperede terræn lavede stor udskilning i feltet. Det sædvanlige morgenudbrud kom afsted, men det blev hentet med 29 kilometer til mål. Herfra var det favoritterne, der spillede med musklerne på vej ind mod den hårde rundstrækning på Kiddesvej i Vejle. Der var flere angreb undervejs og Alexander Kamp var tæt på at overrumple alle favoritterne med et stærkt angreb. Han blev dog hentet kort før mål, hvor Breschel og Marcato kørte forbi og tog første- og andenpladsen. Kamp holdt de resterende forfølgere bag sig, og blev en flot nummer tre på kongeetapen. Et resultat sportsdirektør Ricky Enø er ovenud tilfreds med.

”Drengene kører helt fantastisk i dag. Det er for vildt at se. Vi havde ikke en mand i udbruddet, fordi vi ville gøre alt for at holde Würtz og Kamp fremme. Det lykkedes for os, og da favoritgruppen var nede på 20 mand, sad der stadig to coloQuick-ryttere med. Kamp angriber kort før mål, men bliver desværre hentet. Sådan er cykelløb. Han kører fantastisk, og en 3. plads er et rigtig stort resultat for os. Derudover kører han sig i ungdomstrøjen, så vi kan være meget meget tilfredse. Vi får også Würtz ind på en plads som nummer 16. Det var en stor præstation af ham, og det betyder, at han stadig er med i klassementet,” lyder det fra en meget glad sportsdirektør.

I morgen er der to etaper på programmet. Dagen starter med en kort formiddagsetape fra Slagelse til Frederiksværk og om aftenen køres en formentlig afgørende enkeltstart i Helsingør. Ricky Enø forventer endnu en gang at se Team coloQuick i offensiven i morgen.

”Morgenetapen bliver en kort og hurtig etape, som formentlig ender i en spurt. Som vi har set er både Kamp og Würtz rigtig godt kørende. Det gælder derfor igen om at holde dem fremme. Afslutningen ser ud til at passe Alexander Kamp godt, mens Würtz skal spare kræfter til enkeltstarten, hvor jeg tror, at han kan køre en topplacering hjem,” fortæller han optimistisk.

4. etape starter i Slagelse klokken 10.00 og slutter i Frederiksværk klokken 12.45. Første rytter triller ud på enkeltstartsruten i Helsingør kl. 18.00. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk