Team coloQuick om gårsdagens præstation i Czech Cycling Tour

Cykling:

Team coloQuick'sRicky Enø siger: Det blev en dag præget af uheld og høj varme, da Team coloQuick kørte en 18. plads hjem til dagens holdløb i Czech Cycling Tour.

Første etape af Czech Cycling Tour blev noget af en prøvelse for Team coloQuick. Holdet måtte slås med både defekter, sygdom og voldsom varme, da man kørte en 18. plads hjem. Team coloQuick sluttede et minut og 59 sekunder efter vinderen Etixx-Quick Step. Sportsdirektør Ricky Enø var hverken glad eller skuffet, da rytterne var kommet i mål:

”Jacob Gye får defekt efter halvanden kilometer og må skifte cykel, så inden vi nærmest er kommet i gang, er vi nede på seks mand. Kort efter må Rune Almindsø desværre også slippe. Rune har været syg siden Danmark Rundt og i dag var der ikke noget at skyde med. De resterende fem kører rigtig flot, men Mads Corell får gearproblemer på den afsluttende bakke og kan kun bruge den store klinge på sin cykel. Det sætter selvfølgelig sine spor og han må slippe kort efter, men heldigvis er det jo så fjerdemandens tid, der tæller i mål. Jeg er ikke rigtig glad, men omvendt heller ikke specielt skuffet. Drengene har ikke trænet sammen og flere af dem kommer herned efter en længere løbspause, så de kører faktisk rigtig flot og fighter sig igennem det sammen.” fortalte sportsdirektøren.

I morgen gælder det så anden etape af det tjekkiske løb og her skal rytterne ud på 178 kilometer, inden der igen er mål i Unicov. Ruten er relativt kuperet, men der afsluttes med tre omgange i målbyen og de er helt flade. Forventningerne og ambitionerne er klare fra sportsdirektørens side:

"Vi skal ud og se om vi ikke kan ramme udbruddet og få samlet lidt point til både bjerg- og pointtrøjen, hvis det lykkes. Ruten er ret hård og en af nedkørslerne ser ud til at være farlig, så vi skal være opmærksomme. Varmen bliver også en udfordring, da der i dag var mellem 37 og 39 grader, mens vi var afsted. Jeg overdriver nærmest ikke, hvis jeg siger, at det føltes som at være i en ovn. Heldigvis er der givet lov til, at rytterne må få vand fra start og helt frem til 10 kilometer før målstregen. Jeg forventer at Etixx-Quick Step til slut vil samle det til spurt og der vil vi forsøge at køre for vores bedste mand. Det bliver sandsynligvis Mads Corell eller Aske Vorre, men vi må se hvordan drengene har det derude." fortæller Enø.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk