Vellykket posefest i Durup

Foto: Thomas Rosenkrands
BYEN:

Lørdag den 3. oktober kunne man for 4. gang i træk møder horder af posebærende og feststemte mennesker vandre rundt i Durup.

Kært barn har mange navne, men i Durup kalder man det ’kom-hinanden-ved-fest’. For det er det, det handler om – at komme hinanden ved og hygge sig sammen med både dem man kender og dem man ikke kender.

’For 3 år siden blev jeg som inviteret af Minna og Niels Martin Riis, som jeg dengang ikke kendte. Det blev til en rigtig hyggelig aften, hvor jeg lærte en masse mennesker at kende og samtidig havde den store fornøjelse at følges med Svend Skipper rundt i Durup’, fortæller en af året værter, Thomas Rosenkrands som flyttede til Durup i 2010.

Han oplyser videre, at byen nu for 4. gang afholder arrangementet og at der i løbet af aftenen var adskillige nye såvel som gamle værtspar, der skrev sig op som værter til næste års arrangement, 1. lørdag i oktober.

Aftenen er arrangeret på den måde, at værterne har inviteret de gæster, der kommer til forretten. Herefter er selskabet ukendt – både for værterne og for gæsterne. Det er nemlig først under forretten, at gæsterne efter en lodtrækning finder ud af, hvor de skal spise hovedret. Denne lodtrækning bestemmer også, hvor gæsterne skal spise desserten – men det afsløres først det sted, hvor de spiser hovedretten.

Billedet er taget i Durup Hallen, hvor de fleste gæster endte deres hyggelige aften.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk