Universitetskræfter i Durup

 Joachim L. Ø. Olesen
Foto: Thomas Rosenkrands
Joachim L. Ø. Olesen
BYEN:

De seneste små 3 måneder har Durup nydt godt af friske universitetskræfter.

Den 1. september startede Joachim L. Ø. Olesen i praktik i durupvirksomheden TR Consult. Det er der allerede kommet flere konkrete resultater ud af.

’Mine forventninger var fra starten store, da jeg indgik praktikaftale med Joachim. Både i forhold til at gøre opmærksom på Durup og TR Consult som praktiksted og i forhold til de opgaver, som min virksomhed kunne bruge lidt mere fokus på’, forklarer iværksætter Thomas Rosenkrands.

Han fremhæver især Joachims arbejde med de sociale platforme, hvor TR Consult nu er kommet godt i gang på både Facebook og LinkedIn – og på den måde kan målrette sin kommunikation endnu bedre. Men også hjemmeside, grafisk arbejde og spørgeskemaanalyser er det blevet til for Joachim Olesen, som desuden har fået lejlighed til at arbejde med de lokale erhvervsnetværk i både Durup og Glyngøre.

For Joachim selv har det været spændende at få lejlighed til at arbejde så konkret med digitale platforme, som er en central del af hans studie på Aalborg Universitet. Samtidig har arbejdsformen været yderst moderne: ’I dag kan du sidde, hvor som helst og arbejde for hvem som helst - med næsten hvad som hest. Og den mulighed har folk i Durup grebet’, forklarer Joachim Olesen, som har udført det meste af sit praktikarbejde fra Aalborg.
Derfor har han primært været i Durup i forbindelse med netværksmøder og andre aktiviteter, hvor god, gammeldags fysisk tilstedeværelse er en klar fordel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk