Theaterpladsen forskønnes

Foto: Skive Kommune
BYEN:

Theaterpladsen får nu en opfriskning med nye flisebelægninger, nyt asfalt og ny belysning. Projektet starter i uge 26 og forventes afsluttet omkring december 2017.
Det hele sker i forbindelse med programmet for områdefornyelse i 'Den vestlige del af Skive Bykerne'.

Theaterpladsen, som udgør 'forarealet' til Skive Theater, ligger idag som et stort slidt og ucharmerende gårdrum med parkering.

Den nedslidte parkeringsplads bliver frisket op med nye flisearealer, ny asfaltbelægning og ny belysning. Indretningen af selve parkeringspladsen vil være stort set den samme som i dag.

Tidsplan
Uge 26-28: Kloakarbejde i den østlige ende af parkeringspladsen
Uge 29-30: Sommerferie
Uge 31-48: Den øvrige renovering af parkeringsområdet foretages i etaper

Trafikafvikling under arbejdet

Arbejdet tilrettelægges således at der vil være så mange parkeringspladser tilgængelige som muligt under hensyntagen til både arbejdernes og trafikanternes sikkerhed. Men der vil selvfølgelig være færre pladser til rådighed end normalt.

Den østlige ende af parkeringspladsen ved Sallinggade og Salling Bank færdiggøres først, og det forventes derfor at den vestlige ende af parkeringspladsen ved Christiansgade og Missionshuset vil blive renoveret som noget af det sidste.

Butikker
Det vil under hele perioden være muligt for vareleverancer at få adgang til butikkerne og der vil være adgang for kørestole med mere til Salling Bank’s indgang fra Theaterpladsen.

Folderen, som kan ses under link nedenfor, omdeles til beboere og butikker i området. Oversigtsplan for projektet findes ligeledes under link nedenfor.

Folder om forskønnelse af Theaterpladsen

Oversigtsplan for projektet

Program for områdefornyelse i Vestlige del af Skive Bykerne

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk