Skoringen og kunderne i Skive støttede Brysterne

Med en enorm opbakning fra kunderne blev Skoringen i Skive 3. bedst sælgende Skoringen-butik på landsplan. På billedet ses fra venstre butikselev Pernille Hougaard, butikschef Bente Frederiksen og butiksassistent Kamilla Simonsen.
Foto: Skoringen
Med en enorm opbakning fra kunderne blev Skoringen i Skive 3. bedst sælgende Skoringen-butik på landsplan. På billedet ses fra venstre butikselev Pernille Hougaard, butikschef Bente Frederiksen og butiksassistent Kamilla Simonsen.
BYEN:

Skoringen på Nørregade i Skive har sammen med kunderne, og Skoringens øvrige 109 butikker på landsplan, samlet penge ind til Støt Brysterne og organisationens vigtige arbejde med bl.a. forskning af brystkræft.

På udvalgte modeller har butikkerne i en lang periode doneret penge for hvert antal solgte par. Salget er nu gjort op og med 97 solgte par, placerer butikken i Skive sig i top tre blandt butikker, der har solgt flest støttemodeller. Ifølge butikschefen skyldes det den enorme opbakning fra kunderne.

Med ønsket om at støtte op om gode formål, der gør en forskel for mange, tog Skoringen i Skive tilbage i efteråret, sammen med resten af kæden, initiativ til en længerevarende støttekampagne. På seks udvalgte sko og støvler, besluttede kæden at donere 30 kr. for hvert solgt par i forbindelse med den officielle ”Støt Brysterne kampagneuge”. Men indsamlingen stoppede ikke efter den officielle støtteuge, da kæden valgte at fortsætte kampagnen indtil nytår for dermed at kunne samle endnu flere penge ind.

I Skoringen på Nørregade i Skive kan den lokale butikschef, Bente Frederiksen, med stor tilfredshed kigge tilbage på en succesfuld støttekampagne, som både kunderne og personalet bakkede rigtig godt op om.

”Vores kunder her i Skive har været virkelig gode til at bakke op om vores initiativ, og vi har oplevet en enorm positiv feedback fra kunderne. Man kan jo vælge at støtte mange ting, men vi har kunnet mærke, at det her er noget kunderne rigtig gerne vil bidrage til,”fortæller Bente Frederiksen fra butikken i Skive.

Butikken i top tre på landsplan
I Bente Frederiksens butik nåede salget af støttemodeller da også op på 97 par, som lagt sammen med salget af støttearmbånd, som kunderne også flittigt købte, løber op i et samlet støttebeløb på 4.100 kr., som indgår i skokædens samlede donationsbeløb til Støt Brysterne. Det flotte salg placerer samtidig butikken på en tredjeplads over butikker i kæden, der har solgt flest støttemodeller. En placering som overrasker den lokale butikschef:

”Jeg er virkelig positiv overrasket over, at vi er blandt dem, der har solgt bedst på landsplan. Det må være fordi, vi har sådan nogle fantastiske kunder,” forklarer en smilende Bente Frederiksen og fortsætter:

”Der er da heller ingen tvivl om, at vi gjorde rigtig meget ud af støttekampagnen. Det er en sag, som både mit personale og jeg er stolte af at kunne bidrage til. Jeg har personligt selv haft kræft tæt inde på livet, og så brænder man måske ekstra meget for at gøre en forskel. Når vi så som kæde kan stå sammen og samle endnu flere penge ind, giver det endnu mere mening. Når vi gør det alene, har det bare ikke samme effekt,” slår Bente Frederiksen fast.

Samlet donation på 216.000 kr. til Støt Brysterne
På landsplan nåede det samlede salg i alle Skoringens 110 butikker i perioden 5.200 par. Lagt sammen med salget af støttearmbånd i udvalgte butikker, bliver det samlede donationsbeløb til Støt Brysterne på 216.000 kr. Et rigtig flot beløb, som skal være med til at sikre organisationens vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og oplysning af brystkræft, samt støtte til brystkræftpatienter og deres pårørende.

Den samlede donation blev i fredags overrakt til kampagneansvarlig Lotte Rask fra Støt Brysterne, som er meget imponeret over kædens indsats:

”Hos Kræftens Bekæmpelse er vi utrolig glade for, at Skoringen har valgt at være en del af Støt Brysterne kampagnen og igennem en lang periode har sat fokus på emnet. Alle kædens butikker har ydet en meget stor indsats, og vi er dybt taknemmelige for det flotte resultat på ikke mindre end 216.000 kr. Vi er afhængige af virksomheder som Skoringen, der ønsker at bakke op omkring brystkræftsagen og dermed de mange mennesker, der er berørte af sygdommen,” fortæller Lotte Rask og fortsætter:

”Pengene, som Skoringens kunder og forhandlere har samlet ind, vil gå til forskning i dels at forbedre mulighederne for at opdage brystkræft i tide og gøre behandlingerne mere skånsomme og effektive samt være med til at sikre, at flere kvinder har et godt liv på den anden side af deres diagnose. Der allokeres også midler til støtte til de ramte og deres familier, bl.a. i form af rådgivningstilbud over hele landet.”

Det flotte beløb blev officielt overrakt til Støt Brysterne fredag i sidste uge. I butikken i Skive glæder butikschefen og personalet sig over kundernes opbakning og det flotte resultat, som de har bidraget til:

”Vi er enormt taknemmelige over den opbakning, vi har fået fra vores kunder. Uden dem havde det jo ikke ladet sig gøre. Jeg håber, vi får mulighed for at gøre det igen,” slutter Bente Frederiksen fra butikken i Skive.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk