Skive Bibliotek afholder kræmmermarked

BYEN:

Inspireret af de mange udsendelser i TV, som omhandler kræmmermarkeder, og efter i flere år at have afholdt indendørs julemarked sidst i november, har Skive Bibliotek nu fået mod på at afholde et egentlig kræmmermarked for børn og voksne lørdag d. 13. august kl. 9-14, med alt hvad et kræmmermarked kan rumme.

Hvor der på bibliotekets julemarkeder især solgtes kunsthåndværk og håndarbejde, så udvides sigtet nu, og biblioteket forventer denne gang endnu flere besøgende, og derfor afholdes markedet udenfor i det område, der ligger i niveau med bibliotekets indgang.

Som noget nyt er at børn også velkommen til at deltage og få deres egen stand. De kan enten deltage sammen med deres familie, eller få deres egen stand - eventuelt sammen med en søskende eller ven/veninde.

Uanset om man er kunde eller handlende, så blander biblioteket sig ikke i om man sælger sine ting eller eventuelt bytter sig til noget nyt. Har man kun nogle få ting, man gerne vil sælge, er det jo ikke nødvendigt med en egentlig stand. Så kan man blot tage tingene med sig i en pose og så gå rundt mellem de handlende og prøve at sælge til dem – eller bytte sig til nye ting. På den måde vil børn fx også kunne erhverve sig nyt legetøj, hvis de har noget gammelt de er blevet træt af eller er vokset fra.

Kun kræmmernes fantasi sætter grænsen for udbuddet af effekter. Så tag din mand, kone, børn og børnebørn med og få en hyggelig dag med en god handel. Det er gratis at have en bod men tilmelding til Skive Bibliotek er nødvendig. Det kan ske på telefon 99157000.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk