Nominering vil blive brugt som springbræt

Foto: Flemming Worm, Worm Foto
BYEN:

Skive kommune var, sammen med Odense, Vejle, Esbjerg og Viborg kommuner, nomineret til titlen som Årets Iværksætterkommune 2015. Skive vandt desværre ikke i år, men både SET (Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter), Skive Kommune og øvrige samarbejdspartnere kan med god grund være pavestolt af at have været med blandt de 5 nominerede  – i et stærkt felt af tidligere vinderkommuner. Stort tillykke til Odense, der løb med titlen i år.

Skive kommune blev nomineret på ”Ambitiøse målsætninger” og ” Konkrete håndgribelige indsatser” – med baggrund i SETs  3 årige projekt På vej til vækst / Mere Fart.

SETs erhvervschef Brian Krogh siger: -Vi ser  nomineringen som en blåstempling af, at det SET – sammen med kommunen og øvrige samarbejdspartnere  - har arbejdet med i de seneste år, er den rette vej frem.  Og vi giver bestemt ikke op, men vil bruge den opnåede platform til at styrke og udvikle iværksætteriet i Skive kommune, så vi forhåbentlig kan forblive i superligaen af iværksætterkommuner.

Skive er i den grad på vej – udviklingsmæssigt. Og anerkendelsen af kommunen som én af de bedste på iværksætterområdet kommer ikke til at stå alene, men vil også blive brugt som springbræt til at styrke den eksisterende platform for etablerede virksomheder.

-Ud over, at vi kan bruge dommerpanelets indstillinger og argumenter for Skives nominering, vil vi  selvfølgelig  også bruge de positive argumenter for de øvrige nominerede og vinderkommunen som et inspiration for det fremtidige arbejde, fortæller Brian Krogh, der afslutningsvis slår fast:

-Nej, vi vandt ikke i år. Men med nomineringen til Årets Iværksætterkommune 2015 har vi fået en bekræftelse af, at vi har fået sat ”Mere Fart” på de lokale iværksættertilbud – og at Skive kan noget på iværksætterområdet, som også kan overføres til andre områder i erhvervslivet. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk