Kulinarisk vandredag på Fur

Foto: Fur Bryghus
BYEN:

Et nyt år er startet. Et nyt år, hvor vi har et helt nyt arrangement. Lørdag d. 9. april afholder vi for første gang en kulinarisk vandredag.

Ideen omkring den kulinariske vandring er egentlig kommet fra flere steder i Sydeuropa, hvor de små fødevareproducenter inviterer indenfor på deres steder. Det kan vi desværre ikke helt gøre her hos os.

I stedet har vi inviteret mange af vores gode samarbejdspartnere/leverandører til at komme, og give smagsprøver på deres produkter.

 Vi forventer at komme op på ca. 10 leverandører der møder op.

Som det fremgår af opslaget, så går deltagerne ud i forskellige tidsintervaller, startende kl. 1400 og sluttende kl. 1600. Ruten er  på ca. 5,5 km, i noget af det flotteste natur - nemlig området omkring Knudeklinten på Fur, så udover en kulinarisk oplevelse skulle det også gerne give en naturmæssigt oplevelse. Det skal dog lige bemærkes, at området er meget kuperet, så det stiller også krav til deltagernes mobilitet.

Skulle man have lyst til at købe nogle af produkterne efterfølgende, er der også mulighed for det. Vores pejsestue er i dagens anledning indrettet som en lille forretning.

Efter endt gåtur, så venter der et godt krus fadøl, og efterfølgende byder vi på helstegt pattegris i vores store festtelt på pladsen foran bryghuset.

ALT er inkluderet i prisen på kr. 275,00 pr. person. Børn under 10 år - halv pris.

Vi håber at I tager godt imod dette arrangement, og vi glæder os til at byde velkommen til en forhåbentlig god dag, i noget af det smukkeste og mest storslåede natur omkring Limfjorden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk