Kom med input til BIG Blue Skive 2040

BYEN:

Skive Kommune vil gerne høre din mening om BIG Blue Skive 2040 visionen, inden byrådet tager stilling til, hvad der skal ske med den. Skive Kommune oplyser:

Skive Kommune har modtaget en folkegave fra Spar Vest Fonden i form af en udviklingsvision for en del af Skive, udarbejdet af arkitektfirmaet BIG. 

Udviklingsvisionen blev præsenteret på et stort offentligt møde den 28.5.15. Visionen peger på udviklingsmulighederne i Skive omkring åen og langs fjorden i de næste 25 år.

Åen og et centralt stiforløb udgør rygraden i udviklingsvisionen, som binder 12 byudviklings-zoner sammen. På den måde kan man på én gang fastholde det overordnede perspektiv og forholde sig mere fleksibelt til de enkelte delopgaver uden at miste den store sammenhæng i visionen. Udover byudviklingsopgaverne peger BIG på en række kulturelle og rekreative tiltag langs åen og ved fjorden.

Skive Kommune har besluttet at gennemføre en foroffentlighedsproces for at høre borgernes mening om visionen, inden der tages stilling til, hvad der skal ske med den. Du kan læse mere om visionen her.

I foroffentlighedsprocessen indgår tillige de idéer og forslag, som opstod i forbindelse med midtbydebatten i 2012. Du kan finde den her.

Foroffentlighedsperioden går fra den 4. juli til den 15. august 2015. 

Du kan indsende dine idéer, forslag og synspunkter senest den 15. august til:

Skive Kommune
Teknisk Forvaltning, Plan og Support
Rådhuspladsen 2, 7800 Skive

eller tek@skivekommune.dk


Yderligere oplysninger kan fås hos Jan Ipland på tlf. 9915 3640 eller mail: jaip@skivekommune.dk

Læs mere om: Skive Big Blue 2040 her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk