Hektisk vinterferie i KCL

BYEN:

Skolernes vinterferie hører normalt til en af de mest hektiske uger i KulturCenter Limfjord (KCL) i løbet af året, og den forgange uge syv var bestemt ingen undtagelse. Allerede i weekenden op til uge syv og skolernes vinterferie kunne man i KCL konstatere ekstra travlhed såvel i badeland som i biografen Cinema3.

Hop og rul og håndbold

Søndag aften rykkede der så folk ind i Freja Arena for at stille op og gøre klar til de tre dages Hop og Rul, der startede mandag formiddag og sluttede onsdag eftermiddag. Flere end 1.200 børn besøgte Hop og Rul og prøvede kræfter med de sjove udfordringer i de mange hoppepuder, på klatrevæggen eller nogle af de mange andre forlystelser. Knap var de sidste børn ude af hoppeborgene, før nedtagningen begyndte. Og det skulle i år gå hurtigere end normalt, idet hallen skulle tømmes, rengøres og gøres klar til aftenens ligahåndboldkamp kun få timer senere. 700 publikummer overværede kampen, hvor Skive fH som bekendt tabte til ligaens førerhold Team Tvis/Holstebro.

Udsolgt Action skole

Mandag og tirsdag tilbød KCL Motion endnu engang et par aktive feriedage med tilbuddet Action skole, der i år var fuldt besat med 30 børn fra 3. til 5. klassetrin. Børnene fik over de to dage lysten styret med TRX-træning, spinning, svømning, slukning af ildebrand, taekwondo træning med mere og dagene blev afsluttet med en hyggelig fælles biograftur.

Film, popcorn og sovedyr

Børne- og familiefilm, vinterferie og popcorn hører sammen. Således var der også i år flere nye spændende børne- og familiefilm, og sammen med et par velbesøgte voksenfilm førte det til stor travlhed i Cinema3 fra allerede fra formiddagen og til sidst på aftenen hver eneste dag – både i billetsalg, i kiosken samt i Brasserie Bogart, der havde stor søgning til det populære menukort.

KCL oplyser, at der samlet set var knap 6.000 gæster i biografen i vinterferien, hvilket betragtes som tilfredsstillende.

Fredag eftermiddag havde KCL igen sat fokus på de mindste. Den fra børne-tv så kendte Rosa fra Rouladegade lavede sammen med et par musikere sjov med flere end 500 børn og voksne – samt et ukendt antal sovedyr.

Badeland klarede presset

I KCL var man meget spændte på besøgstallet i badeland, og om der ville opstå problemer med det nye vandbehandlingsanlæg, der som bekendt har været en større udfordring end forventet. For præcis et år siden måtte KCL som bekendt lukke badelandet netop i vinterferien, hvilket dog skyldtes nogle helt særlige forhold, som siden er løst.

-Heldigvis var vi godt forberedte til det ekstra rykind, fortæller KCL’s direktør Bent Mølgaard, og fortsætter. Vi havde ekstra fokus på vandbehandlingsanlægget og havde op til vinterferien gennemført ekstraordinær rensning af de mange filtre, så anlægget kunne klare det øgede pres fra det forventede store antal gæster. Det samlede besøgstal i badeland og motion i vinterferien blev på 7.308 gæster, og rigtig mange børnefamilier tilbragte nogle hyggelige timer i badelandet. Ligeledes var KCL i ugens løb vært for træningslejre for elitesvømmere fra henholdsvis Viborg og Aalborg svømmeklubber, som benyttede 50 meter bassinet til ekstra svømmetræning.

-Samlet set har det været en dejlig hektisk vinterferie, og vi er glade og taknemmelige over, at så mange har benyttet sig af den mangfoldighed af oplevelser, vi har tilbudt i KCL, fortæller Bent Mølgaard. Samlet set har vi i vinterferien haft besøg af 16.547 gæster, hvilket vi kun kan være tilfredse med.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk