Februar er lig med kræmmermarked i KCL

Foto: Kulturcenter Limfjord
BYEN:

Siger man første weekend i februar – siger man automatisk Kræmmermarked i KCL. Og i år er ingen undtagelse. I weekenden lørdag 4. og søndag 5. februar er det igen Sport & Event Center Jebjerg, der står som arrangør af områdets største kræmmermarked.

-Vi kan fejre et lille jubilæum denne gang, fortæller Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg, der arrangerer markedet i samarbejde med KCL. Det er nemlig 10. gang vi afholder markedet i KCL, og vi er glade og stolte over den store opbakning, vi fornemmer fra såvel et stort publikum som de langt over 100 trofaste kræmmere, der kommer fra nær og fjern.

De mange kræmmere står klar i KCL, når markedet åbner lørdag klokken 10, og de mange boder er fordelt i Freja Arena, den store foyer samt andre af KCL’s lokaler, og alle standene er proppet med alskens udbud og effekter af enhver art. Der vil således være rig mulighed for at erhverve sig spændende ting og sager inden for stort set alt – og mon ikke rigtig mange vil gøre en god handel.

-Med kræmmermarkedet starter vi februar op med fuld musik, forklarer direktør Bent Mølgaard, KCL. Og så kommer arrangementerne ellers som perler på en snor startende med vintercirkus fredag 10. februar og koncerten med vores lokale Mads Langer dagen efter. Og så er vi jo i uge 7, hvor KCL nærmest bugner af tilbud for hele familien, forklarer Bent Mølgaard.

Men først drejer det sig om det store Kræmmer- og loppemarked, der åbner begge dage kl. 10.00. Lørdag er der åbent til kl. 17.00 og søndag til kl. 16.00.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk