EU-hæderspris overrakt til borgmester

Foto: Energibyen Skive
BYEN:

Borgmester Peder Chr. Kirkegaard (V) fik tirsdag eftermiddag på et møde i byrådet overrakt den RegioStars-statuette, som tidligere på måneden blev givet til biogasprojektet Implement ved en storstilet ceremoni i Bruxelles, af Plan & Supportchef Finn Dissing.
- Jeg synes, det er en fornem hæder til Skive Kommune. Den viser, at andre uden for vores område har øje for det spændende arbejde på energiområdet, vi har gang i, samt at vi fastholder det langsigtede arbejde og igen er blevet udpeget til at være tovholder for videreførelse af energiarbejdet, siger borgmester i Skive Kommune, Peder Chr. Kirkegaard (V).

Skandinavisk samarbejde
Skive Kommune var leder af projektet Implement, og Finn Dissing og projektkoordinator Steen Harding Hintze herfra modtog prisen på vegne af alle samarbejdspartnere. 
Implement var et samarbejde mellem 15 norske, svenske og danske partnere, herunder Lemvig Kommune, Samsø Kommune samt Samsø Energiakademi.
Den prestigefyldte pris blev givet til Implement, som fik en andenplads i sin kategori og er dermed et af de mest innovative projekter i Europa. I alt var 150 europæiske udviklingsprojekter indstillet en RegioStars Award.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk